30 de novembre del 2010

Disseny pel proper 2011 de l’equip de competició dels Joves Ciclistes d’Amposta



A les portes de la temporada 2011, el Team Restaurant Can Victor, presenta ja definitivament els sponsors que tiraran endavant el nostre projecte durant la propera temporada.

Els col•laboradors que continuen apostant per l’equip, son el Restaurant Can Victor, juntament amb el seu saló de banquets Pailebot, Publicenter, Tallers Codorniu i la base de l’equip, el Club Ciclista Joves Ciclistes d’Amposta.

L’esponsor Deltabici, aquest 2011, es desvincula de l’equip, per a treballar amb altres projectes.

Com a nous sponsors, entraran a formar part, tal com ja havíem anunciat, l’empresa Mejor Sin Gluten i l’Institut Montsià amb el seu departament d’Automoció.

I finalment, l’empresa Autocars Seguí que en anys anteriors, ja havia col•laborat en nosaltres, aquest any 2011, tornarà a confiar en la nostra estructura, retornant així a sponsoritzar l’equip.

Properament, quan estigui finalment tancada l’estructura de corredors que conformaran l’equip que defensarà els colors del Team Restaurant Can Victor 2011, farem la corresponent presentació.

Aprofitem també per anunciar que ens estan preparant unes entrevistes dels corredors, que al llarg de les properes setmanes anirem publicant.

28 de novembre del 2010

Podi en Copa Catalana i Bona actuació en Open de Valencia de CX

Avui diumenge els components de l’equip, s’han dividit per tal de donar cobertura a les dos curses de Ciclocross més properes, una que es disputava a la Ciutat de Lleida i la de l’Open de València a Vinaròs.

A Vinaròs hi ha assistit Joan Andreu Lletí, que tot i la lesió que ha sofert aquesta setmana al seu treball hi arribava motivat per a fer-hi un bon paper. El circuit, molt planer però amb molta terra solta i molt sec, ha provocat moltes caigudes entre els corredors, ja que tenien dificultats per a afrontar els revolts a velocitat elevada. Un cop s’ha donat la sortida, Lletí, s’ha col•locat entre els cinc primers llocs fins que una caiguda, l’ha deixat sense possibilitats de la lluita pel podi. Desprès d’aquest contratemps ha estat fins al final de la cursa remuntant posicions fins a arribar desè a la línia d’arribada.

Pel que fa a la cursa de Lleida, els corredors dels Joves Ciclistes d’Amposta que hi ha pres part, han estat Alfonso Sancho i Jordi Cugat. El circuit del Parc de Gardeny, millorat respecte l’anterior edició però encara essent molt tècnic per la disciplina del ciclocross. A la sortida el corredor Marc Clapes ha pres el primer lloc fins a la primera corba on s’ha anat al terra, i a partir d’aquest moment el corredor Jordi Martorell, s’ha posat en primera posició marcant un ritme que cap altre participant ha pogut seguir, per darrera Jordi Cugat s’ha col•locat al grupet perseguidor de Martorell, format per Lluis Martinez i Marc Clapes. Durant tota la cursa, Cugat ha vist que ho tindria malament per lluitar pel podi, ja que Marc al ser duatleta, marcava diferencies al llarg tram d’escales de pujada i veia que Lluis avui era també superior a ell, i la única opció que l’hi quedava era esperar l’error d’algun d’ells, i així ha estat, ja que una inoportuna sortida de cadena de Lluis a la penúltima volta, l’hi ha permès agafar uns metres de distància. A partir d’aquest moment Cugat ha donat el màxim per evitar perdre la tercera posició i tot i fer la darrera meitat del circuit amb la roda del darrere punxada ha mantingut la seva tercera posició.
Per altra banda, Alfonso, desprès de tenir bones sensacions, ha acabat desè fent una cursa molt regular pensant sempre amb la seva preparació amb les curses socials de carretera que en poc temps disputarà.

La propera setmana, doble sessió de cilclocross per les terres de l’Ebre, el dia 5 a Tortosa i el dia següent, el 6 de desembre a Amposta.

23 de novembre del 2010

Institut Montsià. Departament d'AUTOMOCIÓ

Tal com ja haviem anunciat, de cara a la propera temporada el Team Can Victor estrena un altre nou col.laborador, aquest serà l'Institut Montsià d'Amposta a través concretament del departament d'AUTOMOCIÓ. Aquesta col.laboració es centrarà en suport logístic, tècnic i biomecànic. Esperant que aquesta sigui una relació interessant com a projecte de millora comú.
El departament d'AUTOMOCIÓ de l'Institut Montsià oferèix ensenyaments secundaris i superiors de formació professional, oferint actualment en el seu catàleg els titòls de Tècnic en manteniment de vehícles i Tècnic Superior d'Automoció. A més col.labora en cursos de formació del SOC i el programa Qualifica't del Departament d'educació, sent referència en els ensenyaments relacionats amb el món dels vehícles autopropulsats en les Terres de l'Ebre, i recònegut en tot el territori nacional amb la qualificació de centre certificat en norma de qualitat i excel.lència de gestió ISO 9.001.
Les seves instal.lacions d'Amposta compten amb dos infraestructures de tallers, l'ún enfocat a la carrocería, mecànica, circuits de fluids, sistemes de transmissió i frenada i mecanitzat, i un altre, aula-taller enfocat a la gestió electrònica de motor i sistemes de seguretat i comfort, circuits electròtecnics i electrònics i equips de so. A més de comptar amb aules tècniques totes elles equipades per a desenvolupar completament les classes teòriques amb l'ús de mètodes TIC. El centre, a més, compta amb diferènts bancs de proves, equips de diagnòsi electrònic i reciclatge de clima, maquinari de taller d'automòbils, bibliotèca tècnica, software tècnic divers i vehícles d'última generació.
Properament s'anirà informant de l'evolució d'aquest pacte de col.laboració i de les futures novetats educatives i projectes que anirà adquirint el departament d'AUTOMOCIÓ.
Per a informació d'estudis i projectes dirigir-se al correu asancho6@xtec.cat.

Alfonso Sancho. Cap de departament d'Automoció.

22 de novembre del 2010

El Team Restaurant Can Victor, es retroba amb el podi en Copa Catalana

Ahir diumenge, es va celebrar al circuit mundialista de motocross de Bellpuig la tercera prova de la copa catalana de ciclocross, i fins allí s’hi van desplaçar els corredors dels Joves Ciclistes d’Amposta, Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho i Jordi Cugat.

El circuit de 2,9km va ser molt paregut al de l’any anterior, però amb només un lloc on s’havia de desmontar de la bici i els 99 ciclistes que han pres part a la prova, s’han trobat una temperatura de tan sols 2 graus i el circuit enfangat de la pluja de la nit anterior.

La primera cursa del matí, ha definit i compactat una bona traçada, el que ha fet que la cursa dels èlits i M30, on prenien part els nostres, fos molt ràpida.

Pel que fa a la cursa, els corredors del Team sortien sense filtre de sortida, el que feia que es quedessin una mica retrassats durant els primers metres de la prova però després de les primeres rectes, Joan Andreu Lletí, després de fer una sortida molt agressiva, es colocava en cinquena posició, posició que perdria a conseqüència d’una caiguda provocada per passar a una velocitat excessiva un dels salts del circuit, en aquest contratemps Lletí doblava la maneta de fre i manillar, el que el deixava a la darrera posició i l’obligava a fer una molt bona remuntada durant tota la prova.
El corredor Alfonso Sancho, a sofert diferents contratemps als moments previs de la sortida, però tot i aquests problemes ha pogut finalitzar la cursa a pesar que a posteriori ha manifestat una mala sensació física.
Pel que fa a Cugat, després de la primera volta, s’havia col•locat al grup de cinc corredors perseguidors dels dos ciclistes escapats (Jordi Martorell i Arnau Rota, que des d’un bon principi s’havien distanciat de la resta de corredors), a partir d’aquí i obeint les ordres del president i també corredor de l’equip, Xavier Segarra que avui ha fet d’espectador, ha fet una cursa conservadora i ha aprofitat que pujant tenia bones sensacions per a deixar als corredors del grupet i ha anat en busca dels escapats, sobre la volta 5 ha agafat a Arnau Rota, que s’havia quedat de la roda de Martorell i ha fet el resto de la cursa amb ell. Durant les darrers voltes, Segarra ja havia avisat a Cugat que si volia lluitar per la segona plaça, només tenia opció a les pujades ja que Arnau Rota, era molt superior a ell a les corbes en baixada de la segona meitat del circuit, i a la darrera volta Cugat ha atacat al tram de pujada, deixant uns metres a Rota, però aquesta distància no li ha valgut, ja que Arnau l’ha tornat a passar a la darrera baixada i Cugat no l’hi ha pogut disputar l’esprint.

Finalment, els nostres han quedat, 3r Cugat, 12è Lletí i 22è Sancho.

La propera setmana, el bloc de CX del Team Restaurant Can Victor, es separa per a donar cobertura a les curses de CX de Lleida i de Vinaròs amb el dubte de si Joan Andreu LLetí s’haurà recuperat de les contusions de la caiguda.

20 de novembre del 2010

Circuit cursa CX Amposta

El club Joves ciclistes d'Amposta, juntament amb els corredors de CX del Team Restaurant Can Victor, estan treballant per acabar de decidir el traçat del circuit de la cursa del I Ciclocross ciutat d'Amposta que es celebrarà el proper mes de desembre.

Aprofitem el post per anunciar que estem negociant amb nous esponsors i que de cara a la propera temporada 2011, tindrem canvis de corredors, tant aviat s'hagin tancat acords, ho publicarem.
Per acabar, els nostres corredors de CX, demà aniran a còrrer el Ciclocross que es celebrarà al circuit de motocross de Bellpuig.

17 de novembre del 2010

Copa Catalana CX Sant Joan Despí

El passat diumenge 14 de novembre es va disputar la segona puntuable de la Copa Catalana de ciclocross a St Joan d'Espí, sobre un tècnic i estret circuit de 2 km, que va deixar sentir queixes entre molts participants, per considerar-lo fora del reglament, on la categoría master donaven voltes fins a completar els 45 minuts de cursa. Per part de l'equip aquesta setmana sols va poder despalçar-se Alfonso Sancho, ja que els seus companys Cugat i Lletí no van poder defensar la seva posició a la general per diferents motius. La sortida era una curta recta d'asfalt molt ampla que de repent es convertía en un estretiment entre valles i entrada a la campa a fer els típics ziga-zaga. l'estretor del circuit dificultava els avançaments , a més el terra sèc i els multiples bordillos van provocar moltes punxades i caigudes. Per part nostra, Alfonso com no tenía filtre va disposar-se a soltir de l'última fila, per així poder còrrer sense pressió i anar millorant la seva baixa forma fruit d'ún paró temporal. Poc a poc va anar entrant en cursa fins assolír la 21ena posició en master, que podría ser millor de no haver tingut una caiguda a dos voltes del final que li va deixar desalineada la direcció, el seient doblat i sense fre al darrera. Tot i així en meta es mostrava com sempre satisfet concloënt que notava una milloría tant física com tècnica, i afirmava que els problemes tècnics de la bici no són justificació al resultat, cal buscar el perquè en la fase d'entrenament actual i la innata dificultat fora de l'asfalt. La propera setmana el bloc de ciclocross de l'equip es desplaçarà a Bellpuig a disputar la següent puntuable on esperèm els nostres corredors puguen millorar les seves prestacions.

16 de novembre del 2010

I Ciclocross Ciutat d'Amposta

El club ciclista Joves Ciclistes d'Amposta, club al que pertany el Team Restaurant Can Victor, organitza el proper 6 de desembre una cursa de Cx puntuable per a la copa catalana de Ciclocross.

Per a més informació us podeu adreçar, bé a nosaltres o a la web www.jovesciclistes.com

Esperem que els corredors ebrencs d'aquesta disciplina, gaudeixin d'aquesta cursa que es celebrarà per primer any a les terres de l'Ebre.

7 de novembre del 2010

Bones sensacions del Team Can Victor a la primera cursa de la copa catalana de CX


Aquest matí s’ha celebrat a la població de les Franqueses del Vallés, la primera proba de la temporada del fang (CX). Aquesta cursa l’han presentat com el Gran Premi Gues, fent homenatge a la marca de bicicletes que porta l’equip de ciclocross local.
En un dia perfecte per a la pràctica del ciclisme en una temperatura de 21º, i al parc dels Mil Pins, s’ha disputat la cursa sobre un circuit, molt curt de 1,8 kms, molt lent i revirat i a l’estil belga, es a dir amb l’herba ben regada i amb zones amb molt fang, el que feia que el circuit fos molt tècnic, on els corredors havien d’estar molt concentrats i tenien pocs llocs on esforçar-se físicament.
Al lent circuit s’hi ha sumat 4 zones que s’havia de desmontar de la bici, que amb les 7 voltes que han fet la categoria M-30, feia que com a mínim els corredors haguessin de baixar 28 cops de les montures.

De l’equip dels Joves ciclistes d’Amposta, hi ha assistit els corredors Joan Andreu LLetí, Alfonso Sancho i Jordi Cugat. Com sol ser habitual en les primeres curses de la temporada, la sortida s’ha retardat i aquest any amb el canvi que els M-30, no han sortit amb els èlits, si no que han sortit 3 voltes més tard. A la sortida, Sancho per problemes amb la transmisió s’ha quedat una mica resagat, i Jordi Cugat ha rodat en primera posició durant pràcticament tota la primera volta però a partir de la segona ha notat la falta de fons i l’han anat passant corredors fins a quedar-se en novena posició seguit de Lletí. Durant tota la cursa, la mecànica ha jugat un paper molt important, ja que el fang castigava moltíssim tots els components mòbils de la bici.

Finalment, el podi d’aquesta primera cursa quedava amb Gustavo Dacosta en primera posició, seguit per Jordi Martorell que per aquest proper any canvia de categoria a M-30 i Arnau Rota. Els nostres quedarien Jordi Cugat en novena posició, seguit de Joan Andreu Lletí a la desena i Alfonso Sancho entrava a la posició vint-i-nou.
Tot i els resultats, el Team Can Victor ha tingut bones sensacions, ja que Cugat i Lletí per motius de la campanya de feina, porten pocs entrenaments i Sancho, que la seva especialitat es la carretera, ha notat que l’hi falta una mica de soltura amb circuits tant tècnics. El que ens fa pensar que tal com anirà avançant la temporada els resultats aniran millorant.
La propera setmana, els corredors dels Joves Ciclistes aniran a Sant Joan Despí a la segona cursa de CX.

5 de novembre del 2010

Tot apunt per l'inici de temporada de CX

Aquest mono, serà el que els membres del Team Can Victor lluiran a les curses de ciclocross de la temporada 2010-2011 que comença aquest cap de setmana a Les Franqeses del Vallés.

Aprofitem el post per anunciar que l'equip, de cara a la nova temporada vindrà reforçat amb noves incorporacions, el que farà que l'esperit de companyerisme continui i també aportaran frescura i noves idees. Properament anunciarem el noms dels corredors i les seves respectives categories.

2 de novembre del 2010

Cursa de muntanya d'Ulldecona

El domingo 24 de octubre, el componente del Team Alfonso Sancho tomo parte en la puntuable del circuit Terres de l'Ebre de curses de muntanya celebrada en Ulldecona. La carrera fue sobre un circuito muy corredor y ondulado de 23 km, alternando tramos de pista y sendero tècnico en constante sube baja. La carrera empezo bien para él a pesar de haver pasado los dos dias anteriores en cama por la gripe. Situado entre los 20 primeros en el tramo inicial, en el km 7 se torció el tobillo en una bajada pronunciada, lo que condicionó que en las bajadas tuviera un mal apoyo y la perdida de tiempo fuera notable. Aún así a base de reflex en los controles y paciència terminó en la posición 71 , con un tiempo de 2h 29m, y un tobillo destrozado. Ahora para el y sus compañeros J.A.Lletí y Jordi Cugat es momento de preparar el inicio de la Copa Catalana de Ciclocross en Les Franqueses del Valles el próximo dia 7 de noviembre.

Alfonso Sancho: 71 SM.