17 d’abril del 2011

Rutes del Monseny


Aquest cap de setmana, els ciclistes de l'equip Claudi Balastegui i Alfonso Sancho s'han desplaçat a Granollers a disputar la marxa Rutes del Montseny, sobre un traçat molt dur de 170 km i 2.860 m de desnivell positiu, amb els ports de Cànoves, Collformic, Matamala i Sta,Fe de Montseny (Turó de l'home).
La participació en la sortida ha estat de quasi 600 corredors, a més de multiples amateur que s'han sumat sense dorsal, amb l'intenció de fer entrenament de qualitat ja que poques curses tenen, però tocant bastant la moral, ja que se foten un fart de donar palos i després donen la volta quant els va be i ja t'han deixat fregit. A més de suposar un perill per la possibilitat de provocar un accident. I així ja en van unes quantes de marxes.
Posats en el que ha estat la marxa en sí, ja de principi s'ha posat un fort ritme que ha estirat el grup, i un cop entrats al primer port s'ha trencat ja en grans grups segons el ritme. Alfonso ha pogut aguantar el primer grup d'unes 30 unitats que s'ha fet al coronar l'alt, posteriorment a un llarg i suicida descèns (a tràfic obert), Alfonso junt amb dos corredors més s'han escapat d'aquest grup i han rodat per davant durant 35 km fins a ser neutralitzats en la localitat de Seva, on començava l'últim port, el Collformíc, Sent en aquell moment 16 corredors al davant. Allí s'ha tingut que aturar a l'avituallament a omplir els bidons, ja que ha pesar que els vehicles d'assistència estàn prohibits en les marxes sembla que per a alguns aquest concepte no esta clar.
A partir d'aqui, sól i amunt, fins atrapar a mig port de nou als primers, i a un km de coronar pagar l'esforç i quedar-se despenjat, i així en solitari fins a meta, on a 500m d'arribar era agafat pel segòn grup, a falta de confirmar, classificant-se sobre la posició 30.
Per altra banda en Claudi s'ha regulat molt bé, passant Canoves en un segòn grup que ha enllaçat al davant en el descèns, posteriorment s'ha posat un ritme continuo en la llarga pujada de Sta.Fe (24 km), creant-se un grup on comandat en molts moments per la seva figura s'ha presentat a meta en un molt bon temps final. Demostrant que a banda de ser un bon director, en les marxes de gran fons fa carburar el seu motor a la perfecció.
Per als dos un molt divertit cap de setmana, on han disfrutat d'uns ports i uns paisatges extraordinaris, dins el magnífic parca natural del Montseny, un punt de parada obligatori en les rutes de tot ciclista.
Ara, els fondistes descansaràn la setmana de Pasqüa, que ja toca, i el dia 30 aniràn a més de Claudi i Alfonso, l'Anna i el Xavi Segarra a la Marxa cicloesportiva de La Pallaresa, a Tremp, que serà sobre un recorregut de 166 km i 2.700 m de denivell, amb els llargs ports del Cantó i Boixols, a més de Faidella.

12 d’abril del 2011

Cap de setmana amb marxa de ruta i marxa de BTT

Aquest diumenge els components de l'equip Claudi Balastegui, Anna Vericat, Xavi Segarra, Alfonso Sancho i Xavi Perolada s'han desplaçat a la localitat de Cervera a disputar la Marxa Cicloesportiva Segarra-Solsonès, i el Jonatan Larrossa pres part a la Sarralenca de BTT.
El que respecta a la Segarra-Solosonés,s'ha disputat sobre un traçat de 168 km i 2.500 m de desnivell positiu, Amb tres ports i final en ascens.
La participació ha segut de 300 ciclistes de tota la geografía Catalana i d'Andorra, amb un bon nivell de participació entre veterans, masters, amateurs i fèmines èlit. La jornada s'ha desenvolupat molt ràpida a pesar del vent reinant durant tot el recorregut. Ja de sortida s'ha pujat l'Alt de Talavera, on ja s'ha mogut l'arbre i s'ha fet una primera selecció, posteriorment l'Alt de les Maioles ha seguit reduint el grup davanter fins arribar a l'Alt del Santuari de Pinós que amb el seu tram final amb rampes fins el 18% ha seleccionat ja el grup de 16 unitats que és presentaria a meta on l'Alfonso s'ha classificat sisè i segon de categoría. Posteriorment han entrat en Segarra i Perolada junts en un altre grup, i inmediatament en Claudi i L'Anna sent ella trecera noia a l'esprint, però segons el xip classificada quarta en el mateix segon.
A més ens hem emportat el trofeu al club més llunyà i l'Anna el trofeu a la més jove. Un dia rodó per a nosaltres, però que ens ha deixat baldats per uns quants dies. Dinar gentilesa de l'organització i cap a casa amb el cap de setmana fet.


Pel que respecta a la participació de Jonatan a la Sarralenca, hi hagut una participació de 560 inscrits repartits en els dos recorreguts. Jonatan ha participat a la marxa de 40kms en 1.150 mts de desnivell acumulat possitiu, que discorria per pista e incloia trmas de cender de puijada i baixada molt bonics. Des d'un inici, Jonatan s'ha colocat sobre la posició 8, posició que ha mantingut fins al final.

3 d’abril del 2011

Anna Vericat guanya a Monzón


Aquest diumenge l'equip s'ha desplaçat a Monzón per a pendre part en el Trofeu Ciudad de Monzón, per a les categoríes Master, Senior, Veterans i fèmines èlit. Els components han pres la sortida per part del team han segut Xavi Segarra, Juan Andreu lletí, Jordi Lleixà, Alfonso Sancho i Anna Vericat.
Pel que fa a la cursa consistía en un circuit de 33'5 km on es donaven tres tombs fins completar un total de 100 km. L'orografía presentava un perfil ondulat, amb un portet a poc de sortir que s'havia d'ascèndir tres cops.
De sortida, com és habitual, arrencades i més arrencades on l'Alfonso i el Joan Andreu han intentat buscar la fuga bona, però no ha pogut ser. llavors sobre el km 20 de cursa hi ha hagut una montonera molt important que ha provocat que Jordi, Alfonso i Xavi anessin al terra, amb sort dispar. En Xavi trencava el quadre lo que l'obligava a abandonar la prova, per altra banda Jordi i Alfonso després de molt remar conseguíen entrar de nou al paquet. Per sort van sortir sense incidències físiques cap dels tres.
Ja posteriorment durant la tercera volta, Alfonso va entrar en una fuga important que va obrir bretxa, i en la qual hi havien noms importants el que feia semblar que podría ser bona, però un cop la feina difícil feta va produir-se desentendiment en els relleus, que sumat al treball per detràs de l'equip de l'Asesores de Navarra, moguts perquè portaven al Dani Arnal al davant, va acabar amb l'aventura.
Així l'escapada va arribar a meta amb una esqüeta avantatga sobre un primer grup, on en un esprint bastant brut van entrar en Lletí i l'Alfonso, per detràs en un segon grup a poc temps entraven en Jordi i l'Anna, qui, a la postre entrava guanyadora de la seva categoría.
La propera setmana ens desplaçarèm a Cervera, a participar a la Marxa Segarra-Solsonès de 160km i més de 2.000 m positius de desnivell.