24 de desembre del 2011

Campionats Catalunya CX a Vic


Aquest dissabte la ciutat de Vic era escenari dels Campionats de Ciclo-Cross de Catalunya,fins allí hi compartint viatge estaria LLeti ,Valeri i Just representat les Terres de l ‘Ebre. El matí es despertava amb molta boira hi un clima molt fred, el circuit constava de 2.450metres (70%herba,15%terra13%asfalt2% a peu) i els Master-30 donarien un total de 6 voltes.,amb una participació de luxe 35 corredors es donava el tret de sortida ha les 11:00h del matí, el nostre corredor ha fet una bona sortida tot hi tindre una caiguda hi varis ensurts causats per l’herba del circuit que amb la boira patinava molt ha pogut finalitzar en novena posició, la cursa l’ha guanyat Gustabo Dacosta,A les 12h del matí tenia la sortida la cursa reina, amb la participació de luxe d’Hermida, que sense cap poblema s’ha proclamat nou campió de Catalunya.
Amb aquesta cursa tanca el calendari de CX a Catalunya, Per part del Team Can Victor estem molt contens del paper dels nostres corredors i esperem que l`any proper tinguem salut per poder tornar estar entre tots vosaltres, Bones Festes!!

19 de desembre del 2011

VIII Trobada Cicloturista de Jesús

Aquest passat diumenge el Team Can Victor ha estat present a Jesús per participar a la Marxa Cicloturista hi acte solidari per recaudar fons per La Marató de TV3,el recorregut com sempre la Volta ha Som amb la puijada en bandera verda,la marxa es donava el tret de sortida a les 9:15h del mati hi els nostres corredors han optat tot-hi el vent de sortir d ´Amposta en bici per sumar una mica més de km,a la sortida del Team presents estaven Alfonso, Anna,Isa, Claudio, Jordi, X.Segarra, Jonathan i Lleti,els primers km fins Benifallet tots han estat controlats hi ha estat a l´altura del cruce de les coves on s´ha donat la Bandera verda,on molt poca gent ha estat capas de aguantar el espectacular canvi de ritme de J.Fernandez,ha roda continuaven Lleti i Jonathan fins coronar,durant la puijada molts cambis de ritme que han castigat a tothom,al final M. Escolà coronava 1er seguit de LLeti,Jonathan en sisena pocisió,en fémines guanyà C.Mascarreras,més enrrere entrà Anna i Isa.La població de Tivenys ha estat l ´escenari del tradicional esmorzar i homenatje a Miquel Espinós que arribava a la VI edició,en arribar a Jesús també s´ha realitzat un Homenatje ha la figura de la trajectoria del corredor Blasco i familia al món del ciclisme,per finalitzar el dia sorteig del maillot del X.Florencio i sorteig de regals,el proper fin de setmana els corredors dels Joves Ciclistes d ´Amposta participaran als Campeonats de Catalunya CX ha la població de Vic.

14 de desembre del 2011

Bones sensacions, a Cabra del Camp, del ciclista del Can Victor

El passat cap de setmana Jonatan Larrosa, va prendre part a la Cursa BTT de Cabra del Camp, fent el circuit de 38kms i 1380mts de desnivell positiu. El corredor del Team Can Victor comentava que durant tota la prova va tenim molt bones sensacions i el resultat així ho demostra, quedant en una molt bona tercera posició de la categoria fins a 29 anys.
Els tres primers classificats, van ser:

1 SENDROS Llibert 15-29 (1) 2h02:14.27
2 22 VAZQUEZ SANCHEZ Marcos 15-29 (2) 2h05:14.55
3 17 LARROSA RUANA Jonatan 15-29 (3) 2h10:04.46

11 de desembre del 2011

El Team Can Victor pel Baix Camp


Aquest dissabte el corredors del Team Can Victor han estat fen ciclisme i entrenan per la comarca del Baix Camp i rodalies,la iniciativa ja va sortir setmanes enrrera,enfocar la pre-temporada en grup i per llocs nous,fins que no comenci la temporada de ciclisme 2012,que per ha molts serà al Perelló el equip anira fen rutes diverses,ha la de avui estaven presents X.Perolada,Jonathan,X.Segarra,Lleti,Claudio,Just,Isa,Ana,gent del Team Iberolei,de la U.C.Aldea i Ulldecona.
La sortida ha estat de Vinyols,marcada pel vent del nord que el portarien de cara direcció Riudecanyes,una volta allí començaven les primeres rampes agregant-se més gent fins coronar la Teixeta,allí deixàvem el vent i entrava a ser protagonista la boira i el fred direcció Porrera,els descens també amb molta prudència, agafant la carretera de la Cornudella de Montsant coronaven el alt de l´Alforja,una volta dins el nucli urbá la temperatura es era molt més favorable però amb el vent que ja ens faria companyia tot el que restava de mati,la ruta continuava per Maspujols, Riudoms, Botarrell, Montbrió de Camp i arribar als cotxes a Vinyols.
Desprès de passar un agradable mati em finalitzat la ruta amb 90km a les cames,ara ha l’espera de poder organitzar una altra sortideta properament.
El proper diumenge dia 18,els corredors dels Joves Ciclistes d’Amposta estaran presents a la Marxa en col•laboració per La Marató de TV3 organitzada pel C.C.Jesús.

7 de desembre del 2011

CX Vinaròs

Aquest dimarts, aprofitant el festiu de la constitució, Vinaròs ha estat escenari d’una altra proba del calendari Valencià de Ciclo-Cross. A aquesta cita també
moltes cares del territori català aprofitant la seva proximitat i en representació del Team Can Victor ha estat Joan Andreu, que no esperava moltes alegries per les molèsties que arrastrava de Lleida.L’organització va preparar el mateix circuit d’altres anys,però en sentit contrari amb una distància de 3,2 km i molt rodador,el tret de sortida es donava a les 9:45h,i amb 39 corredors master-30 a la parrilla i sense filtre, amb aquest número de corredors les possibilitats de fer una bona cursa serien fer una bona sortida, i així va ser, amb una mentalitat conservadora i de progressió el nostre corredor va anar de menys a més, fins que per pocs segons va estat amb el top ten i finalment va quedar onzè. Lleti va manifestar que va acabar molt conten ja que el nivell de la Comunitat Valenciana està un escaló per dalt de la catalana, sentint-se molt còmode dintre el circuit. Ara a l’espera com continua la seva progressió per estar al 100% per als Campionats de Catalunya CX el proper 24 de Desembre a Vic.

5 de desembre del 2011

V Trofeu Ciutat de Lleida CX i Festa de l'oli de La Fatarella

Aquest diumenge la localitat de Lleida ha estat l´escenari de la tercera proba puntuable de la Copa Catalana de ciclo-cross,fins allí han anat, compartint viatge
David Caballé,Just Ibañez i Joan Andreu Lleti represenant al Team Can Victor,ja que Jordi Cugat per motius d'agenda no ha pogut participar.
El circuit estava situat al Bike Parc Gardeny i tenia que constar de 3km,però els actes incivics d'alguna gent omplint zones del circuit amb vidres farien replanteijar als organitzador una retallada de 500metres,ja que era implosible neteja. Avui faltarien a la cita de la terra ferma algúns dels corredors capdavanters
ja que al País Basc es coia algo millor,així la cursa quedaria molt oberta al primers llocs,la sortida amb retràs es donaria a les 11:30h i el temps era esplèndit,es realitzarien un total de 7 voltes per cobrir el 40 minuts de cursa,la sortida ha estat prou bona per Lleti,ja que entrava al sender en cinquè lloc,el recorregut era molt paregut a un de BTT i això faria pensar que el nostre corredor faria una bona cursa,l´únic lloc on Joan Andreu passava dificultats era ha un tram d'escales de 150 metres on perdia uns segons per volta. A la cinquena volta una sortida de cadena i un xoc amb un pi han estat les causes on ha caigut fins la sisena posició que conservaria fins al final.
A la espera com evoluciona la inflamació del braç dret de Joan Andreu, els corredors dels Joves Ciclistes d ´Amposta estaran presents el proper dimarts dia 6 a la proba del Campeonat Valencia de CX que es disputara a la veina localitat de Vinaroz.
Per altra banda a La Fatarella, es feia la tretzena edició de la sortida BTT de la Festa de l’oli. El corredor de l’equip Jonatan Larossa, hi seria, sent part de l’organització i els ciclistes Anna Vericat i Alfonso Sancho, es sumarien al casi centenar de ciclistes que hi prendrien part. Tots ells comentaven que la sortida, havia estat molt bé, com cada any, ja que el terreny de La Fatarella es molt bo per a la pràctica del ciclisme i que l’esmorzar de desprès va arrodonir la ruta.

2 de desembre del 2011

Avanç del TEAM CAN VICTOR 2012

Arribades aquestes altures de la temporada, i ja amb la nova 2012 apunt d’arribar, el Team Restaurant Can Victor dona per tancada la nova estructura per afrontar l’any nou.
Seguint com en els anteriors anys, l’equip seguirà sobre la base del Club Joves Ciclistes d’Amposta i els patrocinadors que seguiran donant suport a l’equip, seran el Restaurant Can Victor juntament amb el seu saló de Banquets El Pailebot, Autocars Seguí, Publicenter, Institut Montsià (Departament d’Automoció), Tallers Codorniu i per arrodonir aquesta temporada també contarem amb la col•laboració de CLM Grupo Balastel Catalunya. A tots ells mil gracies per ajudar-nos a tirar endavant el nostre projecte.
La plantilla de corredors per aquesta nova temporada seran, amb categoria S-21 Brandom Zelaya, amb Èlit Just Ibañez, amb Fèmines Èlit Anna Vericat i Isa Gimeno, Jonatan Larrosa seguirà amb Sènior, Claudi Balastegui competirà a la categoria Vet-40 i també realitzarà les tasques de Director d’Equip, Jose Maria Calsones actuarà com auxiliar a les curses de carretera i amb M-30 tindrem els ciclistes Joan Andreu Lletí, Xavier Segarra, Xavier Perolada, Alfonso Sancho, Jordi Cugat, Jordi Lleixà i Joan Redó.
Finalment comentar que les proves on es prendran part seran, les Socials, Curses BTT de la província de Lleida, Xallenge Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona, Curses de Carretera principalment del calendari M30, Proves de llarga distancia i altres esdeveniments que per disponibilitat dels corredors i del calendari ens sigui possible assistir.