27 de juliol del 2010

Matí amb molts de "gallos" amb doble participació dels nostres i amb molt bona classificació final

Sortida amb certa tranquil•litat on després de donar la bandera verda i passar per un bassal d'aigua on et mullaves o decidies conservar maquinaria es van començar a consolidar les primeres places. Després de la primera pujada per la finca privada es crea un grup davanter format per unes 8 persones, entre elles David i a pocs segons un grup de tres persones on va Andreu.
Al grup davanter es començar a tensar cosa que fa que el grup es parteixi per una banda i que el segon grup on anava Andreu ja no pugui arribar a contactar durant tota la carrera.
A la pujada de sendera David no sacava de trobar bé i perd un poc de fuelle respecte als de davant on al final de la pujada queda tot separat amb grupets. Per altre costat Andreu pert un poc de distancia respecte a un dels rivals que anava allí al seu grup.
Després de la baixada al ciment i la pujada a la “Gossera” les posicions es conserven, David mantenint una vuitena posició i Andreu una dotzena a pocs minuts.
A l'última pujada David veu com té a tres rivals a tiro i decideix apretar per contactar, una vegada allí continua el ritme fins mirar de distanciar-los. Ja a la baixada acaba de rematar la feina consolidant una bona 6ª plaça entrant a 2 seg. del cinquè classificat.
Per altra banda Andreu es consolida amb també una molt bona 9ª posició final poden avançar als últims trams a dos contrincants.

Finalment copes per tots dos com a primer i tercer classificat local.

Destacar la bona organització i el muntatge de tot en si que va tenir com a protagonistes als companys Ampostins del Montbike.

5 comentaris:

  1. Perdoneu ,pero crec que Segarra tambe va participar i ho va fer força be.

    ResponElimina
  2. Disculpeu anònin i Segarra, serà que no m'ha arribat bé la informació ja que jo no hi vaig ser.

    Cugat

    ResponElimina
  3. doncs Segarra es el millor i mes guapoooooooo

    ResponElimina
  4. TRANQUIL SEGARRA ELS PRESIS O EM D'AGUANTAR TOT

    ResponElimina
  5. qui collons es aquet llord de la pegatina a la napiaa

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.