19 de març del 2011

Tercera posició del Team Restaurant Can Victor a la Volta Tarragona Sénior-Màster


Aquest matí s’ha celebrat la primera etapa de la volta a Tarragona. L’etapa de 105 kms ha sortit des d’Amposta i després de pujar a la Terra Alta ha finalitzat a la localitat de Tortosa.

Com a punts destacats, han estat el port de Lassud de Xerta fins al creuament de Prat de Conte i el Pinell, l’ascensió a Gandesa des del Pinell i la Coll Ventós per la part de Bot.

La jornada ha estat marcada pel fort mestral que ha bufat durant tot el matí.
El Team Restaurant Can Victor, ha estat present a la cursa amb els corredors Joan Andreu Lletí, Xavier Perolada, Guillem Enri, Alfonso Sancho, Xavi Segarra, Jonatan Larrosa i Enric Ramoneda. Cal destacar que Xavier Segarra abans de prendre part a la cursa, s’ha encarregat també de l’organització de la proba i això impedeix que el corredor es centri en la seva cursa.
A part dels corredors, l’equip ha portat el cotxe d’assistència on hi ha anat el director Claudi Balastegui, Jordi Cugat, Lourdes Torrescassana i l’exmembre de l’equip Esteve Mestre.

A la cursa hi ha pres part més de 120 ciclistes, incloent equips de molt nivell. Pel que fa a la cursa, en tot moment, s’ha respirat molta tensió i amb molts corredors en ganes de provocar escapades.
Ja al quilòmetre 5,6 dos corredors (dorsals 20 i 45) anaven escapats amb una diferencia de 20’’ i al quilòmetre 16,2 al grup capdavanter, s’hi ha sumat un grup de 8 corredors més fent ja un grup perillós d’escapats de 10 corredors amb una avantatge de 50’’ sobre el pilot. A la pujada direcció l’encreuament de Prat de Conte, 4 dels corredors escapats han quedat sense cames i han caigut fins al pilot.
La cursa s’ha decidit pujant a Gandesa, on els dorsals 17,98 i 119 portaven una diferencia al pilot de 1’20’’ i entre aquest i del pilot s’havien escapat a la pujada un grup de 15 corredors, que rodaven a 47’’ dels 3 escapats, però anaven recuperant terreny (En aquest moment estaven al km 59 de la cursa).
Passat Bot, el dorsal 9 saltava del grup de 15 corredors i pujant el Coll Ventós donava caça als 3 corredors capdavanters, assolint-los abans de coronar. El premi de muntanya del coll ventós se l’ha endut el dorsal 98.

Passats totes les dificultats orogràfiques del recorregut, la cursa quedava amb els 4 escapats, a 1’25’’ sis corredors i a 2’32’’ del cap de cursa el pilot principal, on dels nostres corredors hi dúiem Guillem Enri i Enric Ramoneda i la resta de corredors anaven en diferents grupets a poca distància del pilot.
Els corredores dels Joves Ciclistes d’Amposta, Guillem Enri i Enric Ramoneda durant els vint darrers kilòmetres han anat tirant del pilot a relleus per evitar que els escapats guanyessin més terreny.
A cinc kilòmetres de meta el dorsal 98 ha marxat dels companys d’escapada i ha guanyat la cursa en solitari, per darrera arribava segon el dorsal 119 i en tercera posició el corredor tortosí Jordi Fernández.
Pel que fa als nostres corredors , Guillem i Enric han arribat al pilot, destacant la tercera posició del nostre corredor Enric Ramoneda en la categoria M-40.
Els corredors aquesta tarda hauran de descansar, ja que demà es disputa la segona etapa de la volta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.