12 de juliol del 2011

XIII MEMORIAL AGUSTÍ APARICI

El diumenge passat es va disputar a Burriana (Castelló), una prova del calendari valencià de Masters. Fins allí es va desplaçar el nostre corredor del Team Can Víctor Joan Andreu Lletí.
La prova constava de 25 voltes a un recorregut de 2,200 metres que era a l'Avinguda del Port en doble sentit, per aquest motiu la cursa seria dura ja que seria arrencada i parada cada volta. En total s'havia de cobrir 55 km.
Prengueren part 97 corredors en les diferents categories: Sènior, Master 30 - 40 - 50 i Veterans 60. A les 11,00 tenia inici la prova, marcada per un minut de silenci per la mort de Jofré, molt estimat al País Valencià.
Ja des del principi es volia consolidar l'escapada però fins la meitat de la carrera no es va donar. Lletí en tot moment va estar a les posicion capdavanteres del pilot principal intentant consolidar un grup per poder empalmar, però la tàctica dels equips ho va desestimar.
A dues voltes de la final una caiguda a un gir, va provocar un tall al pilot, la qual cosa va provocar un sobresforç al nostre corredor i no va poder disputar la última volta al 100% per afrontar l'spring final.
La prova va estar marcada per una forta calor i xafogor, i només la van finalitzar 61 corredors. Joan Andreu Lletí finalitza el 26 de la general, en una mitja de 40 km/h.