4 d’agost del 2011

ULLDECONA-VALDELINARES-ULLDECONA‏

Aquest cap de setmana passat l'Anna Vericat i l'Alfonso Sancho van participar de la sortida que munta la Penya Ciclista Montsià d'Ulldecona. Aquesta consta de dos jornades i fent nit a la població de Valdelinares. El primer dia es sortia d'Ulldecona per a remontar els Ports d'Ares, Vilafranca, La Estrella, Linares i Valdelinares (Estació d'esquí), per a posteriorment baixar fins al poble, dutxa i sopar amb tertulia obligada. Cal dir que del tram final de la Pujada al port de l'Estrella fins a pujar Valdelinares va estar amenitzat per una forta pluja, i fins i tot pedra fina que augmentava l'èpica de la jornada i la duresa. Per sort, la parada a dinar a Mosqueruela, previ a pujar el Puerto de Linares, va deixar escorrer un poc l'aigua de la pell i omplir el diposit de combustible.
El diumenge, segona etapa, tornar cap a casa, però ara variant el recorregut, i en lloc de baixar per Ares, s'anava per Benassal. A les 8h del matí, puntuals, a taula per a engullir un esmorzar tècnic a base d'ous ferrats i pernil, foto de rigor i avall. La jornada no resultava tant dura com l'anterior i els ports a pujar eren Linares, La Estrella i Benassal pel costat curt. Allí a Benassal eren rebuts pels components de la penya que els venien a buscar d'Ulldecona, amb el que la grupeta passava a formar una llarga estela de ciclistes que donava goig. A l'arribar a Ulldecona, dutxa i al restaurant Marisol dels Valentins a fer el clàssic dinar posterior a la sortida.
Dos dies de bona ruta, bonics ports, i una penya ciclista Montsià que un any més ha muntat aquesta quedada que crea un esperit cicloturista excel.lent que destina molt bon rotllo. Gràcies a ells i també al xòfer del vehicle d'assistència per els seus cuidados i fotos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.