31 d’octubre del 2012

Relleus Ascó

Jonatan Larrosa va despedir la temporada 2012 en l'última Cursa de Relleus d'Ascó, fent equip amb un dels que van impulsar al nostre corredor al món de la BTT ja fa més de 12 anys, en Rafel Jornet. Aquest amant del ciclisme, i veí de La Fatarella, segueix en forma i donant guerra allí on va com un fàntastic xaval als seus 55 anys actuals.
La cursa consistia en un circuit tancat d'uns 800 metres aproximadament i 1 hora de duració, en la qual els equips havien de realitzar tantes voltes com fós possible fent relleus per aconseguir el màxim número de voltes ràpides. En total, en Jonatan i en Rafel van realitzar 46 voltes en una cursa de constant disputa entre la 2a, 3a i 4a posició, però finalment es van haver de conformar amb la 4a posició.


El nostre corredor manifesta una satisfacció general de les gairebé trenta curses en les que ha participat durant aquest any 2012, ja que ha aconseguit pòdium en primera, segona i tercera posició i també moltes d'altres sense podi en les que ha demostrat els seus esforços i ha donat guerra entre els participants.
Els propòsits per l'any que ve són, evidentment, superar les classificacions d'aquest any i proposar-se possibles noves metes com podria ser l'Andalusia Bike Race, repetir amb la Copa Catalana, participar en més marxes i curses de la zona, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.