5 d’octubre del 2012

Copa catalana a Barcelona

Aquest últim diumenge de Setembre, a Barcelona, es va dur a terme l'última cursa del Campionat Copa Catalana Internacional de BTT. El nostre corredor, Jonatan Larrosa, hi va participar, però no va preveure que les pluges dels dies previs deixarien el circuit molt patinador i el desgast que portava en el pneumàtic del darrere va dificultar el control de la bicicleta en la major part del circuit. Tot i sortir en una mala posició, Jonatan va anar remontant durant les 5 voltes que van realitzar les categories èlit i senior en el circuit de 6 km per la muntanya de Montjuic. Finalment, Jonatan va aconseguir una 4a posició en la seva categoria, però no ha quedat prou satisfet amb la classificació de la general i això el desafia a aconseguir una milloria significativa per a l'any 2013. El guanyador de La cursa ha estat el francès Alexis Vuillermoz de l'equip Lapierre.