22 de desembre del 2012

Marató Cabra del Camp

El nostre corredor Jonatan Larrosa, va estar present a la cursa per la marató de Cabra del Camp. Aquesta constava de dos recorreguts de 27 i 39 km en 1000m de desnivell. Destacar la gran participació en mes de 300 participants i recaudant 10.500 €, pel motiu d'aquest any, el temut càncer. El nostre corredor des del començament es va ficar en el grup de davant, fins que a una de les pujades en inclinacions del 30% es va trencar el grup, i es va quedar lluitant en les posicions de primer a tercer de la seva categoria, finalment a 6 km del final va punxar, va reparar i va haver de donar-ho tot per entrar el 4 de la categoria i 9 de la general. la cursa la va guanyar Jordi Carnicer. Pel que fa el nostre corredor, dona les gracies a l'equip, sponsors i companys , ja que era la darrera cursa que correria en Team Can Victor per que l'any vinent correrà en nous colors.

Jonatan, l'equip, també et donem les gràcies, has estat un company fantàstic i et desitgem tota la sort en el teu futur, tant esportiu com en la vida! I esperem que aquest camí com a ciclista que has començat amb nosaltres arribi molt amunt.