30 de novembre del 2010

Disseny pel proper 2011 de l’equip de competició dels Joves Ciclistes d’Amposta



A les portes de la temporada 2011, el Team Restaurant Can Victor, presenta ja definitivament els sponsors que tiraran endavant el nostre projecte durant la propera temporada.

Els col•laboradors que continuen apostant per l’equip, son el Restaurant Can Victor, juntament amb el seu saló de banquets Pailebot, Publicenter, Tallers Codorniu i la base de l’equip, el Club Ciclista Joves Ciclistes d’Amposta.

L’esponsor Deltabici, aquest 2011, es desvincula de l’equip, per a treballar amb altres projectes.

Com a nous sponsors, entraran a formar part, tal com ja havíem anunciat, l’empresa Mejor Sin Gluten i l’Institut Montsià amb el seu departament d’Automoció.

I finalment, l’empresa Autocars Seguí que en anys anteriors, ja havia col•laborat en nosaltres, aquest any 2011, tornarà a confiar en la nostra estructura, retornant així a sponsoritzar l’equip.

Properament, quan estigui finalment tancada l’estructura de corredors que conformaran l’equip que defensarà els colors del Team Restaurant Can Victor 2011, farem la corresponent presentació.

Aprofitem també per anunciar que ens estan preparant unes entrevistes dels corredors, que al llarg de les properes setmanes anirem publicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.