28 de novembre del 2010

Podi en Copa Catalana i Bona actuació en Open de Valencia de CX

Avui diumenge els components de l’equip, s’han dividit per tal de donar cobertura a les dos curses de Ciclocross més properes, una que es disputava a la Ciutat de Lleida i la de l’Open de València a Vinaròs.

A Vinaròs hi ha assistit Joan Andreu Lletí, que tot i la lesió que ha sofert aquesta setmana al seu treball hi arribava motivat per a fer-hi un bon paper. El circuit, molt planer però amb molta terra solta i molt sec, ha provocat moltes caigudes entre els corredors, ja que tenien dificultats per a afrontar els revolts a velocitat elevada. Un cop s’ha donat la sortida, Lletí, s’ha col•locat entre els cinc primers llocs fins que una caiguda, l’ha deixat sense possibilitats de la lluita pel podi. Desprès d’aquest contratemps ha estat fins al final de la cursa remuntant posicions fins a arribar desè a la línia d’arribada.

Pel que fa a la cursa de Lleida, els corredors dels Joves Ciclistes d’Amposta que hi ha pres part, han estat Alfonso Sancho i Jordi Cugat. El circuit del Parc de Gardeny, millorat respecte l’anterior edició però encara essent molt tècnic per la disciplina del ciclocross. A la sortida el corredor Marc Clapes ha pres el primer lloc fins a la primera corba on s’ha anat al terra, i a partir d’aquest moment el corredor Jordi Martorell, s’ha posat en primera posició marcant un ritme que cap altre participant ha pogut seguir, per darrera Jordi Cugat s’ha col•locat al grupet perseguidor de Martorell, format per Lluis Martinez i Marc Clapes. Durant tota la cursa, Cugat ha vist que ho tindria malament per lluitar pel podi, ja que Marc al ser duatleta, marcava diferencies al llarg tram d’escales de pujada i veia que Lluis avui era també superior a ell, i la única opció que l’hi quedava era esperar l’error d’algun d’ells, i així ha estat, ja que una inoportuna sortida de cadena de Lluis a la penúltima volta, l’hi ha permès agafar uns metres de distància. A partir d’aquest moment Cugat ha donat el màxim per evitar perdre la tercera posició i tot i fer la darrera meitat del circuit amb la roda del darrere punxada ha mantingut la seva tercera posició.
Per altra banda, Alfonso, desprès de tenir bones sensacions, ha acabat desè fent una cursa molt regular pensant sempre amb la seva preparació amb les curses socials de carretera que en poc temps disputarà.

La propera setmana, doble sessió de cilclocross per les terres de l’Ebre, el dia 5 a Tortosa i el dia següent, el 6 de desembre a Amposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.