12 de març del 2012

Dos victòries més per a l’equip

Ahir diumenge els ciclistes del Club Joves Ciclistes d’Amposta van estar presents a la darrera cursa del Campionat BTT d’Alcañiz, a la segona proba de la Xallenge David Duaigües, a la Copa Catalana de Banyoles i a la Terra de Volcans.
Pel que fa a Seròs van ser Just Ibañez i Jordi Cugat els que s’hi van desplaçar. El circuit de gairebé 50 kms, va estar molt divertit, discorrent quasi la majoria de kilòmetres entre senderes i camins secundaris, el que feia que una bona tècnica fos important per a rodar còmodament. El més ràpid va estar el ciclista Cristian Vázquez i els nostres van quedar, Cugat en 11a posició i Just en la 83.Quan parlem de la cursa de la Copa Catalana de Banyoles, podem dir que el corredor encarregat d’anar-hi va ser Jonatan Larrosa i que després de rodar prou ràpid i en molt bones sensacions, a la segona volta de cinc, per tal d’esquivar un corredor que havia caigut davant seu, va caure trencant la tija de la bicicleta i quedant-se així fora de carrera.Els corredors del Team Can Victor, Joan Andreu Lletí i Jordi Lleixà van estar presents a l'última prova del 9é campionat de BTT Ciudad de Alcañiz Trofeo Hipersimply, que es celebrava al Circuit de l'Estanca. Aquesta prova constava de 20 kilòmetres (5 voltes). La no presència del lider Raül Serrano posava la general molt oberta per al nostre corredor Lletí. A les 9,30 es donava el tret de sortida, i ja en els primers metres de cursa Lletí es col•locava davant imposant el seu ritme i obligant als seus rivals a esforçar-se des del principi. Ja al primer pas per meta havia aconseguit una distancia prou considerable que volta rere volta era qüestió d’estar pendent dels corredors que anaven al darrere. Al final en uns pocs metres ha pogut entrar en primera posició, per darrera Víctor Espuny portant una lluita fins al final amb Raül Lorente, actual campió d'Aragó en Master 30. Pel que fa Lleixà, ja a la primera volta ha patit una pèrdua d'aire a la roda del darrera que li ha impedit finalitzar la cursa a les posicions desitjades, però en bones sensacions.
3- IVAN ROMERO: 77 punts
I per arrodonir el cap de setmana, Un nou podi per al Team, aquest a càrrec de l'Anna Vericat a l'imposar-se en fèmines en la Terra de Volcans a la localitat d'Amer (Olot). Allí s'han desplaçat en Claudi i Alfonso, més les fèmines Anna i Isa. El recorregut era un durissim traçat de 132 km, però amb 2.720 m de desnivell positiu!!! Un concentrat de ports durs, amb els alts de Uria, Condreu, Bracons i final a St. Marti Sacalm.
A la sortida un bon nivell, amb corredors d'equips com Politècnica de València, Codigo 34-Novatec, Bicis Esteve, Renault Olot i corredors francesos. La sortida era puntual a les 9h del mati. Ja de sortida el ritme era frenètic camí de St. Esteve d'en Bas, i un cop començat el coll de Condreu, el fort ritme imposat per Antonio Miguel del UPV-Bancaja desgranava el pilot deixant un grup al davant de 10 corredors en el que podia aguantar Alfonso. Al final del descens es produïa l'escapada de tres corredors que marcaria el desenllaç. Alfonso no entrava en ella i més endavant davant de la passivitat del grupet arrencava en solitari en el descens de St. Pere de Torelló, i en una brillant ascensió al coll de Bracons agafava als tres fugats a mig port. Però el fort desgast que portava el van fer perdre comba d'aquest en accelerar el ritme. Seguint en solitari era caçat per un grup de quatre corredors ja camí del port final. A relleus es presentaven al peu de St. Marti Sacalm on començava l'última i duríssima pujada on a dalt finalitzava la prova. Finalment a meta acabava en cinquena posició, i amb molta satisfacció pel rendiment mostrat.
Per altra banda l'Anna un cop coronat l'alt de Condreu, marxava en un bon grupet, amb qui va fer camí , passant Coll de Bracons i pujar St. Mart Sacalm per arribar a meta en primera posició femenina, no sense molt de sofriment pel dur terreny d'aquella zona, però també satisfeta d'haver millorat respecte l'any anterior.
En Claudio es va quedar amb l'Isa, qui ficava peu a terra prèvia l'última pujada degut a dolors estomacals.
Val a dir el reconeixement cap a una organització desinteressada, i que mima al participant al detall. A més d'un increïble recorregut, dur, molt dur.