27 de març del 2012

Un pernil per a fer un altre berenar el Can Victor


El passat cap de setmana, com va essent habitual el Team Can Victor, va estar present a més d’una proba, més concretament al “Desafio BTT Top Club Bajo Aragon” i a la “Terres de Vi i Cava”
Pel que fa a la Primera, la Primera Edició del "DESAFIO BTT TOP CLUB BAJO ARAGÓN". Fins allà han estat presents Joan Andreu Lletí, Just Ibañez , Jonhatan Larosa, defensant els colors del Team Can Victor. La prova constava de 80 km de BTT, i era per equips, la qual cosa posava a prova la bona coordinació de tots tres corredors, tant psicològicament com físicament.
A les 9,30 es donava el tret de sortida, amb una participació de 12 equips, al kilòmetre 15 ja es va fer la primera selecció, quedant al cap de cursa 6 equips. Lletí, amb molt de temperament es posava en primera posició per controlar el pilot. No va ser fins al kilòmetre 40 on la trialera del "Rincón Caliente", posava en dificultats el Team, ja que el nostre corredor Just Ibañez no es coneixia el terreny i ens vam trobar en un encreuament sense marcar i vam perdre un temps considerable que ens deixava en quarta posició. Una vegada vam reprendre la marxa, vam intentar rodar a ritme per recuperar posicions. Però no va ser fins al kilòmetre 65 on caçàvem un corredor del tercer equip que estava despenjat del grup, d'aquesta manera ja ens situàvem tercers per equips, donant un cop de mà al nostre corredor més fatigat aconseguíem arribar a meta en tercera posició a 4 minuts del guanyador, l'Equip Biciaccion de Alcañiz, i darrera de "Los tiritas Team".
D'aquesta manera finalitzava una experiència nova de grup per al nostre TEAM.

També el mateix dia, diumenge 25, van desplaçar-se a Vilafranca del Penedès en Claudi, Jordi llèixà i Alfonso, junt les fèmines Isa i Anna a prendre part de la Marxa terres de vi i cava, sobre un traçat de 145 km i els ports de Font-Rubí (en dos ocasions), Les Ventoses i la Torreta. De sortida ritme fort i primeres montoneres del matí. El primer port trencava el grup, quedant uns 25 corredors al davant, però en el descens i davant de la manca de motos de control, els mossos decidien neutralitzar la baixada. Amb això s’incorporava molta gent per darrera. Llavors tothom quer s’havia despenjat volia passar al davant i va provocar diversos nervis i caigudes. Al port de les Ventoses es va repetir el guió, però aquest cop quedaven deu corredors pel davant i diversos grupets fraccionats. Novament el descens es faria controlat. Això provocava que Jordi i Alfonso es desentenguessin dels llocs capdavanters i es deixessin caure enrere al final del tercer port en anunciar que tota la marxa el cap seria neutralitzat. A més Jordi va patir una punxada, amb lo que va decidir ficar el seu ritme per a finalitzar. Tot i que val a dir que els únics afectats per aquestes neutralitzacions van acabar sent no més enllà dels 30 primers, ja que al obrir-se espais no és van poder reintegrar tots els grups.
Per darrera l’Anna anava de menys a més, i recuperant posicions finalitzava segona entre les fèmines. Posteriorment arribava Isa en posicions capdavanteres.
En Claudi no tenia tanta sort i rebentava el seu tubular tenint que acabar al cotxe escombra.
Com a nota positiva, destacar la gran participació de fèmines, tant per nombre com per nivell.
No tant positiu el gran nombre de caigudes (algunes bastant greus) i punxades produïdes per l’estat d’alguns descensos per carreteres secundaries estretes i amb molta grava solta.
TERRES DE VI I CAVA.
-Anna Vericat: 2a Fèmina.
-Isa Gimeno: PD.
-Jordi Lleixà: PD.
-Alfonso Sancho: PD.
-Claudi Balastegui: FC.
El proper cap de setmana, els corredors del Joves Ciclistes d'Amposta, estaran presents a la 26ena Marxa Cicloturista de les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.