9 de juliol del 2012

Cursa del Grau

Aquest passat dissabte, el nostre Club Joves Ciclistes d'Amposta, va organitzar una altra prova Màster 30 I Sènior, en motiu de les Festes del barri del Grau d'Amposta.
Estarien presents els nostres corredors Alfonso Sancho, i Joan Andreu Lletí. La prova constava d'un circuit urbà d'un kilòmetre i 100 metres, i s'havien de recòrrer 45 voltes, per assolir un totat de 50 kilòmetres. A les 17 h es donava el tret de sortida, amb un total de 60 corredors.
Des d'un bon principi ja s'anava molt ràpid, i el jurat tècnic al tractar-se d'una prova en línea tot corredor doblat havia de posar el peu a terra i ja des de les primeres voltes era de veure, mots corredors van ser doblats i per tant eliminats.
Pel que fa als nostres, Lletí i Alfonso van poder aguantar fins al minut 45, quan també van posar el peu a terra. Les paraules dels dos corredors van ser d'una cursa amb molt de ritme i amb pulsacions molt altes en tot moment, i no es tenia temps ni de reposar ni beure.
Al final tan sols van poder acabar 24 corredors, 21 dels quals ja estaven doblats i van tenir que fer una volta més.
La victòria se l'emportava Jordi Reñé. La prova va estar molt ben organitzada pel Club Joves Ciclistes d¡Amposta, i tots els seus voluntaris , també comptant en una important afluència de públic.