2 d’agost del 2012

Mundial de l'Argentera

Aquest passat diumenge dia 28 de juliol es donava a les 18 de la tarde el tret de sortida a la 18ª edició de la Gran Cursa BTT Argentera (Mini Copa del Món).
Fins allí han estat presents els corredors Just Ibañez, Jonatan Larosa, Alfonso Sancho, i Joan Andreu Lletí, que representarien el Team Can Victor i Terres de l'Ebre.
Als primers metres de la sortida, ja es perfilaven les primeres unitats de qui serien els gran aspirants per la prova. Pel que fa Joan Andreu es va posicionar en les 15 primeres posicions, fins arribar a la primera trialera on seria atrapat per Sergi Escribà i farien gairebé tot el cirucuit fins finalitzar-lo junts. Un bon company i un bon motxiller. Al final acabaven dotzè i tretzè respectivament, i en bon sabor de boca de com havia anat el transcurs de la cursa segons Lletí.
En un temps de 1:19:45seg.
Pel que fa Jonatan Larosa en la seva primera participació a l'Argentera, finalitzava amb una meritoria dinovena posició, ja que venia de fer curses de fons i es trobava fatigat i li va mancar la xispa per a aquest tipus de cursa, finalitzant en un temps d'1:22:56 segons.
Just Ibañez, d'altra banda, començà molt fort a la primera pujada i remontava moltes posicions, però a una de les baixades com el terreny estava molt sec i solt, va sofrir una caiguda sense conseqüències, però va poder finalitzar el vint-i-sisè, amb un temps d' 1:24:48 segons, ja que tots els primers de la general eren de les categories Màster 30 i Màster 40, va poder fer podium de la seva categoria obtenint el segon lloc.
Per últim Alfonso Sancho va vindre a formar part del Team i a participar a una prova de BTT, sabent que no és el seu fort va disfrutar en tot el recorregut i al final entrava en un temps d'1:35:38 segons.
Recordar també, que la prova va ser un èxit de participació i ogranització, i que fins a 250 bikers de tot el territori català van estar presents aquest any.
El proper cap de setmana els corredors del Club Joves Ciclistes d'Amposta, estaran presents al Campionat de Catalunya Sènior i Màster de carretera que aquest any tindran lloc a la localitat de Mas Llorenç, amb un circuit de 15 km per completar un total de 75 km.
Salutacions i bones vacances per a qui en tingui!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.