21 d’octubre del 2009

Encarando la nueva temporada 2010


Ayer martes, los componentes del Team Can Victor se reunieron para seguir con la definición de la ya nueva temporada 2010. En principio, está claro la continuidad del equipo y de alguno de sus esponsors, con algún cambio que cuando esté totalmente definido, lo anunciaremos debidamente.

Un adelanto, es que este próxima temporada, se ampliará un poco las disciplinas en que participaremos haciendo también más carretera y el que definirá un poco el calendario de esta disciplina, será el nuevo fichaje Xavier Segarra, con la posibilidad de una nueva incorporación de otro corredor de carretera. También se está hablando de centrar el equipo a la categoría M-30 para así y con la colaboración de todos, mejorar un poco los resultados, cosa que es posible cuando entras a colaborar con compañeros de tu equipo en la misma carrera. También anunciamos que el corredor Jordi Cugat, este invierno correrá en ciclocross con la finalidad de preparar mejor la proxima temporada 2010 de btt.

10 comentaris:

  1. Bueno va que aixo ya arranca!!!!!!!!!!
    la semana que ve reunio a la fede a vore si podem treure algo positiu per a la nova temporada!!!!!!
    nostre senyor mos escolte!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. A veure si s'aconsegueix un open provincial home!!!!!!! crec que és gairebé impossible, però per provar-ho....

    ResponElimina
  3. He hagut d'eliminar l'anterior comentari, ja que m'he calentat i era massa fort. Però la veritat es que la federació s'hauria de donar vergonya de no fer una calendari havent corredors i llicencies com hi ha.

    ResponElimina
  4. LA fedracio te molta culpa, però no tota.
    A les ultimes 3 reunions de clubs que he anat, l'unic representant de club de btt, era yo.
    I aixi es molt dificil que ens facin cas.
    Per aixo us demano a tots, que el proper dissabte, vingueu a la reunio per tal d'apretar tots.
    pd:Animeus i a veure si podem ser 6 o 7, representants de btt.Crec que tambe esta en mans nostres, que aixo tire endavant.

    ResponElimina
  5. Referent a este tema, jo personalment vaig trucar-los per a dir-los que estavem animats a organitzar una cursa del provincial BTT i me van dir que ho estaven lligant tot i que en bre em trucarien. Me van dir que me trucarien en breu i encara estic esperant i després de varies trucades que hi vaig fer i veient que me van passar en històries, ho vaig deixar anar.
    Crec que la seua feina es facilitar les coses i facilitar la faena als clubs que estan interessats en organitzar algo.
    En lo nostre cas, lo club som molt pocs com es lo cas de la majoria de pobles petits, i no podem sacrificar la vida per fer-los tota la faena a ells, que cobren per això.
    En això també te dic que tens raó, i que anar a les reunions que organitzen es important!

    ResponElimina
  6. Amb aquesta federació no hi ha res a fer!!! per molt que s'assisteixi a les reunions i posis totes les ganes per fer una simple prova de l'open, l'última paraula sempre la tenen ells i tal com porten les coses no es pot fer res de res!! això que diu en Cugat és un clar exemple de com van les coses, que truques i passen de tu olímpicament, així volen que hi hagi open?? els primers en estar interessats crec que haurien de ser ells!! i si no en tenen ganes, doncs eleccions i uns altres amb una mica més de ganes de fer coses minimament bé!!
    Ah, per cert vareu anar a la reunió? van dir alguna cosa interessant??

    ResponElimina
  7. La reunio es el proper dissabte a les 10:30h .
    Yo no dic que no tingueu rao, pero sincerament aquestes reunions serveixen per dir les coses a la cara, i que la presidenta de la catalana, s'en doni compte de com estem a Tarragona.
    De fet l'ultim president el van fer fora, gracies aquestes reunions.
    Personalment yo dissabte, penso demana explicacions al president, del per que per primera vegada , no sa fet open provincial? , si ell mateix a mi em va prometre que s'en faria.
    I penseu que el btt no es l'unic problema de Tarragona, les curses d'infantils de carretera, en 10 anys em passat de celebrarsen 22 a 3 aquest any.
    Pd: yo us demano que pel be de tots assistiu a la reunio de dissabte .Crec que ara es el moment de fer-nos sentir i que l'any vinent tinguem open.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.