25 d’abril del 2010

Esteve Mestre consolida su primera posición

Esta mañana, se ha celebrado en la localidad de la Secuita, la segunda prueba del Open BTT Costa Daurada 2010, y hasta allí se ha desplazado parte del equipo.
El circuito corto y muy rápido con lo que la organización ha decidido que se diera una vuelta más por categoría.

El mejor resultado del equipo se lo ha llevado el cadete Esteve Mestre, que ha vuelto a ganar en su categoría entrando sexto en la general, consolidando así su liderazgo en cadetes.
Jordi Lleixà ha entrado en tercera posición en la categoría Sénior y Jonatan Larrossa en la posición 11 de los élites.
En categoría M-30 en la que en la salida estaban Joan Andreu Lletí, David Caballé y Jordi Cugat, la ha ganado Carles Juncosa (Olimpia) que se ha escapado en solitario al final de la primera vuelta. Por detrás de Juncosa rodaba Jose Juan Marrassé (C.C.C.S) pero la mala fortuna ha hecho que pinchara su neumático dejándolo fuera de carrera y provocando que perdiera el maillot de líder.
Detrás de Juncosa se ha formado un grupo de unos 10 corredores en los que estaban los nuestros, el grupo se ha ido intercambiando posiciones continuamente, hasta que Crístian Vázquez se ha escapado dando caza a Juncosa, al cabo de muy poco ha sido Jordi Garrido (Setvalls) el que ha conseguido marchar grupo que después de analizar muy bien la carrera ha logrado remontar hasta la segunda plaza final a muy poco tiempo de Carles Juncosa. Otro ciclista que ha conseguido deshacerse del grupo ha sido Pep Vizcarro que todo i tenier problemas con el cambio ha entrado cuarto de la categoría.

Finalmente la clasificación de los M-30 ha quedado:
1.- Carles Juncosa (Olimpia)
2.- Jordi Garrido (Setvalls)
3.- Cristian Vázquez (Olimpia)
4.- Pep Vizcarro (C.C.C.S)
5.- Alejo Moya (Progress)
6.- David Caballé (Team Can Victor)
7.- Jordi Cugat (Team Can Victor)

8.- Sergio Zarzoso (Castellón)
9.- Joan Andreu Lletí (Team Can Victor)

La tónica de la jornada, la ha vuelto a marcar que los M-30 han rodado más deprisa que los élite en el circuito.

La próxima semana, el equipo irá a participar en el Maratón de los Monegros.

Próximamente la foto de Esteve en el pódio.

15 comentaris:

  1. Molt bé això nois!!!
    Però hi ha una petita errada al post, la tònica de la jornada seria que el màster 30 Carles Juncosa, (no tots els màster 30) ha recuperat uns segons respecte els èlits, això si, donant una volta menys..tots els altres màster 30 han perdut uns minutets respecte els èlits.. no?!?!

    Venga cracks, ens veiem per la Vall del Lord o que?!
    que vagi molt bé i a fondo!!!

    ResponElimina
  2. Si Enric, però lo que volem dir es en general a la categoria, no respecte el primer. Si mires els temps mitjos dels èlits i els M30. Però esta clar donant una volta menys.

    Ens veiem!!! I a fondo maquina

    Cugat

    ResponElimina
  3. No és que jo ho digui o no.. sinó són les classificacions i els llistats de temps els que ho diuen... i no cal ser un gran matemàtic per veure la diferència de temps entre el primer i el segon (dels màster 30), en més de 2 minuts!!
    Jo només ho deia perquè no porti a confusions que no són home..

    ResponElimina
  4. Aqui cada uno monta la pelicula a su manera!

    ResponElimina
  5. que van,els masters mes rapid o els elits mes lentos?

    ResponElimina
  6. Hola nois, crec que ja fa setmanes que va el tema de tira i afluixa primer que si un anonimo que deixa al canvictor team per terra,despres que si qui corre mes els elits o m.30,l'altra que si el circuit es de ciclocross etc....
    Crec que com amant d'aquest esport-pasatemps no es volia open de tarragona? pos ajudem a que d'una vegada es consolide amb l'ajuda de tots crec que de la manera que s'esta fent no ajudem ni a participants novells que s'estrenen en aquest campionat ni a organitzadors o posibles organitzadors que els faria il-lusio entrar el proxim any.
    Tambe critico energicament els comentaris en nom anonim i damunt deixan clar que es un participant directe del open.
    gracies

    jonatan(montbike)

    ResponElimina
  7. collons aquet Enric, va fort i foten polèmica, i creia que era jo sol el que ho feia-

    aqui aneu a la meva, no cal barrallar-se si uns van mes ràpids que els altres, són dos categories diferents i punto. crec que mes d'un Master podrie competir i fins i tot guanyar a ELIT

    ResponElimina
  8. Lo que pasa es que els primers master 30 adelanten als èlits més lentos. Que també pasa en los veteranos més ràpids que adelanten als master 30 més lentos.
    Sobre si un master 30 guanyaria un èlit? pos si, podrie ser, però no per aixo tots els master 30 en general son mes rapids ke els elits en general

    ResponElimina
  9. ya molt de elit fustrat corren en master30

    ResponElimina
  10. ei, que jo no volia crear tanta polèmica.. només deia una cosa i punto... jo no vull perjudicar a ningú, només volia aclarir una petita confusió que a mi em semblava...

    No crec pas que els amics del Can Victor s'ho hagin agafat malament..almenys això espero..
    Venga crack's, ens veiem.

    ResponElimina
  11. No home, no, de polèmica cap, però cal reconèixer que motiva més si ets master i pilles algun elit, que si ets elit i te pilla tot deu per detràs, tot i que jo sóc master i me passen fins i tot los coixos plantant roda. Je! Bon rollo i alegria, i que me perdonen los veterans, cadets i femines que sempre los foto lo tap per les senderes.
    Alfonso Sancho. Ex-junior, ex-sub23, ex-elit, ex-senior i per estalviar-me una volta de patir ara master 30, Adèu gent!!!!

    ResponElimina
  12. A falta de resultats(desde la copa del mon de DESAIGUES no hi.........)sempre va be la polemica.

    ResponElimina
  13. Que va Enric,

    almenys pel que a mi respecta, no em senta malament cap comentari, i menys encara un de teu, ja que et considero un bon amic! Com tu be sabs això dels comentaris, estan per això, per dir cadascú la seva i quan els llegim ja som prou grandets per a discriminar els que hi volem donar importancia o els que ens fa pena la persona que els escriu perque veiem que l'únic que poden fer es això, criticar els demés...

    Bé com a bons esportistes (cadascú al nostre nivell) el que hem de fer es utilitzar el ciclisme per a fer amics i passar-ho be.

    Cugat

    ResponElimina
  14. Mare meva la que s'ha liat aqui!! jejeje. Jo suposo que el que l'Enric vol dir és que en aquesta cursa l'únic M-30 que es va destacar (i repeteixo, en aquesta cursa) va ser el Juncosa i no els M-30 en general sino ell en particular. És veritat que no se que passa a l'open Tgn però hi ha més gent a M-30 que a èlit, però per això no vol dir que els M-30 rodin més ràpids que els èlits xq que jo veiés (i jo estava allí) el Jordi M., Jordi C. i l'Enric M. van anar en tot moment per davant i així com a Godall que els 3 M-30 (Marrasé i Vizcarro) van quedar 1r i 2n de la general, a la Secuita els guanyadors i per tant els més ràpids van ser els èlits. Ademés, què més dóna! la competició ha d'estar dintre de cada categoria i no pas entre categories no?
    Tots ho vau fer molt bé, sense eccepcions! els principiants no us desanimeu que tots hem sigut principiants així que ànims i a pedalar!!!

    LDH

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.