2 de maig del 2011

La Pallaresa

El passat dissabte, els corredors del club Xavi Segarra, Anna Vericat, Claudi Balastegui i Alfonso Sancho van participar a la marxa cicloesportiva La Pallaresa, a la localitat de Tremp, sobre un traçat de 168 km i 2.700 m de desnivell i el pas pel Port del Cantó i la Collada de Bòixols, ambdòs amb qüasi vint kilometres de longitut com a passos més destacats.
Referènt a com es va desenvolupar la jornada, de sortida el grup va rodar bastant compacte els primers 39 km, passant per la Pobla de Segur i fins a Sort on començava l'ascèns al primer colòs del dia, el port del Cantó, allí des del primer metre es va imposar un frenètic ritme que va seleccionar el pilot en petits grupets, Alfonso va aguantar amb els primers amb el pulsometre demanant clemència fins l'esprint de coronar on es tallava lleugerament i en el descèns no podia empalmar, ja que al davant es llençaven com a bojos per obrir forat. En la transció entre ports va trobar l'ajuda del bon amic Enric ramoneda, amb qui a relleus va arribar fins a Coll de Nargó on començava el següent port, La collada de Bòixols. Així amb l'Enric, l'Alfonso va fer la pujada fins enllaçar amb caiguts del grupet davanter. En el segúent port l'Alt de Faidella va cedir del grupet acusant forts calambres que l'obligaven a suavitzar el ritme. Un cop a la fí del descèns en la localitat d'Isona era caçat pel darrera per un grupet de set corredors amb qui arribaria meta, ja sense forçes ni per aguantar-los el tiró de l'esprint, tot i això amb una satisfactoria 18ª posició. Pel que fa a en Xavi, va ser intel.ligent, ajustant el ritme al Port del Cantó, i entrant en un nombrós grup de viatge amb qui fer la dura transició entre ports ja que donava el vent de cara i pujar Bòixols, allí trobava bones sensacions i progressava entre els corredors, arribant a meta en una notable 56ª posició, mostrant-se molt satisfet per la seva gran progressió en la llarga distància.
Per altra banda cal destacar en Claudi i l'Anna, ell per afrontar la prova carregat d'antibiòtics i l'Anna per atrevir-se a pendre la sortida sense rés a l'estomac ja que havia estat indisposada el dia anterior i portava 24h sense païr rés. Tot i així (quins collons) va participar, va sofrir molt!! i va ser capaç d'acabar en un temps decent i sent quarta entre les noies. Xapó!!!!!
Una gran marxa, uns ports increíbles i una organització impecable, una targeta de visita que invita a tornar un altre any. De moment la propera setmana els mateixos corredors, sols canviant l'Anna que treballa, per en Xavi Perolada, participaràn a la Terra de Remences, a St. Esteve d'en Bas, una gran clàssica del calendari català, amb els seus 175 km i el dur coll de Bracons de pas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.