24 de maig del 2011

Montsec - Montsec


Aquest dissabte, els corredors de l'equip Anna, Alfonso, Claudi i Xavi Segarra van anar a la localitatd e Balaguer a pendre part en la Marxa cicloturista Montsec-Montsec, amb un recorregut molt dur de 150km i 3.000 m de desnivell acumulat repartit en els ports de Vilanova de la Sal, Àger, Montllobar, Fontllonga i el duríssim Port d'Ares, que suposava l'ós dur de la jornada, no només pels seus 15 km d'ascensió amb durs desnivells per un camí asfaltat, a més, el seu descèns suposaven 19 km per pista asfaltada amb trams perillosos i sectors dignes de pur ciclocross on les cunetes s'omplien de corredors que punxaven els seus neumàtics.
l'Anna, en Claudi i l'Alfonso van sortir junts, on ja en donar sortida llançada es va pujar el primer port a ritme molt elevat. En el segòn port en Claudi trobava bones sensacions i optava per tirar sòl endavant per a realitzar una bona posició amb molt bones sensacions. L'Anna i Alfonso al coronar dur port d'Ares trobaven la companyía d'en Xavi Segarra, qui havia punxat de sortida i els enllaçava pel darrera. I així tots tres continuaven cap a meta per arribar, amb s'ha de dir, molt cansament acumulat i trobant avans de l'arribada un pestòs tram de repetxos amb el vent de cara que portava a la desesperació.
Una jornada que els nostres han qualificat d'extermadament dura i un recorregut amb trams de bellesa mesclats amb carreteres poc agradables per al pedaleig, tant per la vesant d'amples i avorrides carreteres com per trams on arribava a desapareixer per complet l'asfalt. Això sí, a l'organització només cal ficar-li un deu per la seva dedicació i tracte amb el corredor.
La propera setmana en Claudi, l'Anna i Alfonso marxaràn a Graus a disputar la Puertos de la Ribagorza amb els seus 200km.

Aprofitem el post per a donar una forta abraçada als familiars i amics del cilcista Vallenc, Xavi Tondo

1 comentari:

  1. Amb Xavi Tondo que ens deixa de forma tràgica comença una altra setmana, on aquest succés ens porta a reflexionar sobre el valor de una vida que ens pot deixar en qualsevol moment de la forma més inesperada.
    Gran ciclista, gran persona, per sempre en el record ciclista quedarà la seva figura espigada pujant com els àngels, Ara cap a un cel, on segur serà el més ràpid i on seguirà tant victoriòs i lluitador com sempre.

    Alfonso.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.