30 de setembre del 2011

V Pujada al Montsià

El passat cap de setmana els ciclistes del club Anna Vericat i Alfonso Sancho van canviar la bici i van posar-se el calçat de muntanya per a participar en la V Pujada al Montsià a la població d'Alcanar. Aquest any han participat en la marxa de 18'5 km, ja que per a fer la cursa encara porten una curta preparació pedestre.
A les 9h es prenia la sortida del pavelló poliesportiu d'Alcanar amb un ambient excel.lent rondant els 500 participants. Alfonso i Anna, fent trio amb el company Pau Millan arrencaven de les posicions més arretrassades per a no fer tap i agafar ritme poc a poc. Així en tres hores justes completaven el recorregut sense forçar en excès amb les posicions 166 i 167, a una hora del primer classificat.
Una forma diferent d'agafar la forma trencant amb l'habit de la bici de tot l'any i sense l'ambició competitiva habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.