2 d’octubre del 2011

27ena Cronoescalada individual a Cardó


Aquest matí, com cada any, la Penya Ciclista Ribera d'Ebre ha organitzat en memorial al Sr Agustí Fons Mauri, com a cloenda de temporada la Pujada cronometrada al balneari de Cardó.
En aquesta edició, tal com ens tenen acostumats la gent de la Ribera, han organizat una matinal molt bonica de ciclisme i aquest any, els ha acompanyat el temps amb una temperatura perfecta.
Fins a Rasquera, localitat on es donaba la sortida, s'hi han desplaçat els membres del Team Can Victor Jordi Lleixà i Jordi Cugat que desprès d'uns mesos d'inactivitat, tornarà a prendre part a les graelles de sortida de les curses.
La bonica pujada l'ha guanyat per segon any consecutiu Jordi Fernández amb un temps de 18:30 (millorant el seu anterior registre 18:57 i molt aprop de récord de Sebastià Franco 17:57). El segon classificat ha estat Batiste Sancho en un temps de 19:05. Pel que fa als nostres corredors han entrat Cugat en cinquena posició en un temps de 21:07, seguit a molt pocs segons per Jordi Lleixà en sisena posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.