19 de juny del 2012

Bon paper d'Alfonso a la Pobla de Mafumet

Aquest dissabte Alfonso Sancho va participar al GP Sant Joan a la Pobla de Mafumet, una prova de categoría Amateur on podien pendre part els Masters. La prova era sobre un circuit de 1'5 km on s'havien de donar 40 voltes en continuos canvis de sentit, rotondes i rambla partida inclosa. A la sortida 60 participants amb els equips catalans elit com CKT, Mopesa, Ilerdense, Vitaldent, Controlpack, etc i altres corredors vinguts de fora.
La sortida fou un poc accidentada i al km tres es produïa una primera caiguda que ja provocava les primeres agoníes al grup. Posteriorment una sortidea de tubular en una derrapada d'un corredor provocava un tall important del primer grup que provocava que el nostre corredor quedès en el segòn vagó i es veigues obligat a donar la cara en els relleus per no ser eliminats. Al final l'arribada de corredors quasi era en comptagotes per l'intensitat. I el nostre corredor quedava dinovè de la general i segòn master 30, perdent l'opció de pujar al primer graó en una altra caiguda al grup, que provocava un petit tall insalvable a 7 voltes del final. A pesar de tot Alfonso es mostrava satisfet de haver pogut finalitzar en una cursa de categoría superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.