20 de juny del 2012

El retorn de Joan Andreu Lletí

Aquest passat diumenge es va disputar el 4t duextreme ciutat d’Amposta. La prova consistia en un recorregut d’uns 44 quilometres i 1000 metres de desnivell. A la prova va participar uns 200 corredors entre el circuit curt i llarg. Pel que fa la prova comença amb una durrisima muntada ja de sortida, on es classificà tot, després va transcorre pels termes d’Amposta, Freginals i Godall. Pel que fa els nostres corredors cal destacar el retorn de Joan Andreu Lleti ,que torna a correr, i va acaba en 29ª posició acompanyat amb Xavi Segarra que fe 28e, l’altre corredor Just Ibañez va fer 13e i pel que fa Xavier Perolada va de retirar-se per problemes tècnics. La cursa la guanyà Jose Manuel Julve seguit de Jose Juan Marrase i Victor Espuny.

La foto de la jornada va ser veure a Lleti altra vegada corrent i en molta felicitat. Estem molt orgullosos de tornar a voret en acció.