4 de juliol del 2012

Podi a les 12h Vinallop

Aquest passat dissabte es disputaven les 12 h non-stop de resistència a Vinallop, organitzades per la Penya Ciclista Baix Ebre. El Team Can Victor va formar equip amb els següents corredors: Joan Andreu Lletí, Xavi Segarra, Jonatan Larrosa i Just Ibañez.
A les 9,15 del matí es donava el tret de sortida a la prova en la calor com a protagonista del dia. Ja a la sortida Lletí es posava davant unes quantes voltes fins que va veure que no hi havia companyerisme entre els altres equips, ja que aquests no donaven relleus. El relleu que li van donar al cap d'una estona va ser per trencar el pilot. Transcorrent el matí es veia que les bases de l'equip seria Jonatan i Just que era els que es trobaven millor fisicament per l'ocasió, ja que Lletí no es trobava al 100% després de la recent caiguda, i Segarra no s'adaptava el circuit de Vinallop.
Ens vam presentar a última hora i les posicions van ballar durant tot el dia, segons , tercers, quarts...Però va ser llavors on es decidia el segona i el tercer lloc, a favor nostre o de l'equip Nicky's. Llavors tota la responsabilitat de l'equip va quedar per Just Ibañez, ja que estavem empatats a voltes i s'havia de decidir tot a l'spring final. Una cosa que no estava prevista per l'organització, però el cansament i les rampes li van passar factura i vam caure a una volta perdent finalment la segona posició, però aconseguint una digna tercera.
Les dades del dia són: que el Team Can Victor va completar un total de 427 voltes, 452, 62 kilòmetres en una mitja de 37,72 km/h, a la prova van participar un total de 14 equips, es finalitzava amb l'entrega de premis i un sopar de germanor per a participants i acompanyants.
El pròxim cap de setmana, els corredors del Joves Ciclistes d'Amposta, participaran en una de les proves que organitza el seu club, la cursa Màster 30 i Sènior amb circuit urbà per motiu de les festes del Grau d'Amposta.