8 de juliol del 2012

Bon paper de Jonatan Larrosa a la VipXtrem 2012

El passat dissabte 7 de Juliol el nostre corredor Jonatan Larrosa va representar a l’equip Can Victor en una cursa de llarg recorregut en btt per la Conca de Barberà i voltants, la coneguda VipXtrem. Era la primera vegada que s’enfrontava en btt a 125km amb 3400m de desnivell, motiu pel que va començar reservant energia i assegurant-se una plaça entre els 30 primers per a posteriorment anar remontant posicions. El recorregut començava a Vimbodí, ascendia cap a La Pena, baixava de nou a Poblet i després pujada cap a Prades, passant per La Febró, la Mussara i Montral, de Farena a La Bartra i tot seguit una gran pujada amb pedra solta fins a Rojals, nova baixada per trialera cap a Montblanc i un pujar-baixar cap a La Pena per finalment arribar a Vimbodí.
La ruta tenia gran quantitat de senderons i trialeres amb molta pedra solta, tant en pujada com en baixada. Després de 7 hores i 10min de sofriment, Jonatan ha aconseguit una fantàstica 17ª posició del total de 563 participants (6è de la seva categoria). Una bona experiència per al bon ciclista!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.