12 d’abril del 2010

Excelente victória de Esteve Mestre en su carrera de debut en el Open Costa Daurada


Ayer domingo nuestro club ciclista "Joves Ciclistes d'Amposta" organizó la primera carrera puntuable para el Open BTT Costa Daurada 2010 y allí fueron los corredores del equipo.
Los ciclistas que lucieron los colores del Team Can Victor, fueron Esteve Mestre en cadete, David Caballé, Alfonso Sancho, Jordi Cugat, Joan Redó y Miguel Ángel Arnau en categoría M-30, Jordi Lleixà en sénior y Jonatan Larrosa en categoría élite.
Después de un minuto de silencio en recuerdo de los tres ciclistas fallecidos en Montroig la semana pasada, se dio inicio a la carrera con la salida de los élites y S-23, un minuto después salían los M-30 y senior y finalmente y también a un minuto los M-40 y cadetes.
El exigente circuito preparado para la ocasión, era un recorrido de unos 7 kms con una dura subida que incluía un tramo técnico y una larga trialera de bajada con mucha piedra típica de la zona.

Respecto a nuestros corredores, sólamente Esteve Mestre estuvo a la altura, adjudicándose una excelente primera posición en su categoría y una posición muy buena en la general, siendo comparables sus tiempos con buenos corredores que llevan mucho tiempo entre los pelotones del BTT.

Destacar también una buena actuación de Jordi Lleixà tercer Sénior, David Caballé que entró el quinto M-30 y Jonatan Larrosa que en su primera carrera quedó el cuarto élite.

Desde aquí queremos dar las gracias a los rivales, pero amigos del C.C.C.S que su asitencia dejó una rueda a nuestro corredor Jordi Cugat después de que éste sufriera un pinchazo en la primera subida. Ayuda que no le bastó para acabar la carrera, ya que en la última vuelta perdía un tornillo de la cala imposibilitando que calara el pié y quedándose fuera de carrera.

El próximo fin de semana el equipo tomará parte en la carrera de la Copa Catalana que se celebra en el bonito circuito de la la localidad de Flix.

Ver todas las clasificaciones del Godall.

Proximamente las fotos del podio con nuestro corredor Esteve en lo más alto.

12 comentaris:

  1. aixo de la roda no es res. llastima de l'averia final perque si no estaves allí.

    ResponElimina
  2. lo que es alli alli no se, l'únic clar es que en una cursa (no marxa)federada els del team treuen pc el cap a les posicions capdavanteres
    a exepció de Cugat

    ResponElimina
  3. Primer de tot, felicitats per la classificació i ànims per la pròxima carrera. Molta mala sort vau tenir, sou molt ràpids i els resultats surtiran.
    Després... Avore, no puc entendre el perquè la gent diuen aquestes tonteries... Quina diferència hi ha entre una marxa i una cursa d'un provincial?
    Soc de Lleida, i els d'aquí no tenim open. L'únic que tenim són moltes marxes per poder abaixar la trempera de les ganes que molts tenim per competir i passar-nos-ho bé superant els nostres límits. No tenim res més... o anem a l'Open de Barna, Girona o Tarragona, gastant-nos els cuartos i el temps (recorda que son, soc amateur/s) o ens quedem a caseta. O l'altra, anem a la Xallenge, remarco:xallenge, David Duaigues, per dir-ne alguna i perquè va ser la que va iniciar la estúpida polèmica creada per uns quants pelacanyes que'ls hi fot molt que un paio els humilïi treient-los-hi 2 hores en la classificació (per cert, com és que hi ha classificació?), i s'excusen dient que élls no venen a competir. Vinga va, per favor, que em sona que per poder partipar-hi es requereix tenir més de 18 anys o bé el cnsentiment patern... doncs ja comencem a ser grandets!
    Jo no parlo per ells, sinó per mi, perquè em sento identificat amb aquest team. Perquè jo també sóc un amateur que intenta conpatibilitzar, en el meu cas, estudis i bicicleta perquè lo primer tinc clar que serà el que em donarà el pa de cada dia, pero el segon em permet de batre el repte de supera'm dia a dia fent el que més m'agrada; i una forma de focalitzar-ho són les curses. I també marxes, que tot i no puntuar per cap campionat puntuen per la classificació particular d'aquesta i sobretot puntuen per assajar i veure el nivell que un té, entrenar-se, probar-se i potser tenir l'oportunitat de poder participar en altres probes de participació més professional, si ho voleu dir així.
    No em vull fer pesat, però actualment, en les marxes i van els galls de la zona, perquè s'ho passen bé i perquè desgraciadament, com ens passa a Lleida no tenim cap "cursa més reglada"; així que el nostre Open és participar en el màxim nombre de marxes possibles i comparar entre nosaltres. És trist, però és així, però per economia, temps, i també potser per la manca d'oportunitats per entrenar-se i d'anar-hi degut a les responsabilitats personals i laborals, no podem fer un Open d'Espanya o mundial, que sembla que sigui l'únic que entengueu com a cursa.

    Joan, Lleida

    ResponElimina
  4. mare mare, quin rollo noi, vas una mica desviat del tema, aqui lo que cal són mes collons i agafar el toro per les vanyesss i a correr amb la gent que corre, i ja està no t'amarguis mes

    ResponElimina
  5. lo que esta clar que,no van a correr carreres per tal que el dilluns este que omplir el blog en algo...............

    ResponElimina
  6. Joan, apoyo la teva opinió.

    L'enveja i la rabia son molt dolentes i no fomenten l'esport.

    ResponElimina
  7. Hola, perdò pel rotllo, però només volia dir que em fa molta ràbia, però molta, la gent que critiquen a uns companys que l'únic que pretenen és divertir-se damunt la bici, i la forma que tenen per fer-ho. Res més.

    Joan

    ResponElimina
  8. Pues xiquets, vaig a donar la meua opinió personal, una mica cansat de tanta tonteria publicada.
    En primer lloc dir que jo corro en l'equip, entreno quant puc i tinc una merda de motor ( no m'hen amago d'aixó), però participo en "lo que me echen", sigue ciclocross, curses de muntanya a peu, BTT, carretera i marxes tant de ruta com BTT. Perquè el que es tracta és de fer el que t'agrada i ja que fas l'esforç de sortir en la bici entre setmana com a recompensa participar en el que et resulte més interessant.
    Jo no tinc cap calendari estructurat (aquests anys ja m'han passat), corro el que tinc més a prop independentment de la modalitat, simplement no tinc ganes de passar-me el cap de setmana a la carretera i deixar-me un pastón. I així tots els de l'equip. I si això no ho pot entendre aquest anònim en ganes de punxar o sento molt. Potser ell té la sort de tenir un bon calendari, material i gastos pagats, i potser fins i tot un sou de Elite-UCI reconegut, Genial i moltes felicitats! Però per favor les opinions ens les pot dir en persona, que tot és raonable i no ens tenim que enfadar per cap tontería així. Aquest blog simplement es limita a informar per a qui o vulgui seguir, i ja està.
    I per acabar, i sense ànim d'ofendre, només dir que valdria la pena que aquest personatge s'apuntès a un curs de llengua catalana i millorès el seu nivell lingüístic, perquè tanta falta d'ortografía diu poc del seu nivell cultural.
    Alfonso Sancho.
    (Un ciclista dolent, però realista).

    ResponElimina
  9. faltes d'ortigrafia?¿ mira aqui el que es tracta es de parlar de bicis no d'ortografia.

    per cert on ereu a FLIX?¿

    ResponElimina
  10. Jo era a Flix, al meu ritme, sí, però alli estava. Si per a tú ser als llocs, sols se tracta d'estar al davant és que et manca autoestima, o pitjor, tens problemes sicològics (Que ets una mica justet de mollera).
    I sí, en el blog es tracta de parlar de ciclisme, però si no tens ni idea de escriure correctament i només saps fotre murga en els comentaris dedueixo que a més de justet de coco, ets curtet de saber.
    Vols un consell, disfruta de la vida i folla que són dos dies, i deixat estar de si uns corren marxes i altres copes del món. Que al final a tots s'ens fotran los cucs.
    Si no te sembla bé pues mala sort xiquet, si no, una salutació molt cordial i ens veiem pedalant.
    *I si tot i aixì tens dubtes, et fiques amb contacte amb mí i ho discutim fent un café.

    Alfonso Sancho.

    ResponElimina
  11. Ui,

    que engrescat que està això... Aquest anònim ens anima a escriure ... jeje!!!

    Vist des de fora, tant sols us vull dir: que una cosa tant bonica com és la pràctica de la bici (competint o sense competir) es converteixi en algo tant patètic quan hi entra a participar gent com aquest anònim !!!

    M'ha encantat la parrafada del Joan i m'ha semblat una vergonya la falta d'educació, modals i tolerància d'aquest anònim ...

    Crec que tots els insults d'aquest anònim, son fruit de la ràbia, l'enveja i no està satisfet/a en ell mateix/a! O sigue, que ànims company!!! I ja pots dir qui ets home (o dona) que no t'ho tindrem en conte ...

    Enhorabona a tots els corredors del Team Restaurant Can Victor per la seva perseverància i a tots els ciclistes que fa anys que sento nombrar dins aquest mon tant poc conegut !!!

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.