28 de setembre del 2010

Marxa no competitiva Bitem

Aproximadament uns 150 paticipants van pendre part a la marxa de Bitem que es va celebrar el passat diumenge. En l'apartat de Rally dos dels nostres hi van estar presents. Per una part el cadet Esteve Mestre, amb bona motivació però amb mal sabor de boca després del que havia passat a Calaf i amb totes les ganes per fer un bon paper a l'última prova de copa catalana a BCN, per altra banda el M-30 David Caballé amb molts pocs entrenaments a les seves cames però amb ganes de participar els fins de setmana amb curses semi-competitives, manera de preparar-se per fer un bon paper a l'última prova de l'open a FLIX.
Al principi i ja de sortida els nostres corredors es coloquen amb posicions davanteres i ha partir d'aqui després de David pegar un "tirón" per aclarir les coses es forma un grup de 4 persones, entre elles un relaxat Ivan Díaz que deprés de veure les coses al principi va optar en la primera pujada forta en incrementar el ritme. A partir d'aqui i a l'altura dels ventiladors, el grup es va separar en dos, per un banda Ivan Díaz i David Caballé que transcorreguts els 50 Kms entraríen junts a meta i un segon grup on es quedava el jove Esteve Mestre que després d'aguantar durant molts kilómetres el ritme dels de davant va veure com dos pinxasos el va colocar en posicions més enraderides a l'entrada a meta.
Al final i a pesar dels problemes mecánics, un bon sabor de boca pel que fa als nostres corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.