19 de desembre del 2010

Campionats de Catalunya de CX i Marxa de Jesús

Avui diumenge, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de ciclocross, proba molt esperada per tots els especialistes catalans d’aquesta disciplina. En aquesta edició s’han disputat a la població de Sant Julià de Vilatorta i el fred a estat present a primeres hores del matí.
El circuit molt similar al de l’any anterior, però una mica ampliat i amb una zona amb terra remoguda i fangosa, zona on tots els corredors havien de baixar de la bicicleta per a superar-la.
Del Team Restaurant Can Victor, hi han estat presents els corredors Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho, Jordi Cugat i Esteve Mestre.

Al haver-hi la previsió que avui cap corredor faltaria a la cita i que les graelles serien molt nombroses , l’organització ha optat per fer tres curses i la que els nostres corredors els ha tocat es la de les 11:30 que incloïa els M-30 i els júniors.

Una vegada a la cursa, els nostres han fet una bona sortida situant-se sobre les posicions 10,i al llarg de la cursa han anat progressant fins a situar-se Cugat en cinquena posició, Joan Andreu en sisena i Alfonso Sancho a la vint-i-unena, posicions que mantindrien fins al final de la dura cursa, on les zones bachejades del circuit castigaven als corredors d’allò més. La cursa, l’ha ha guanyat Gustavo Dacosta, seguit de Jordi Martorell i de Marc Clapés que ha lluitat fins als darrers metres amb Lluís Martínez. Pel que fa a la cursa dels júniors, Esteve finalitzava a la posició vuitena.
Una vegada acabada la cursa, els nostres corredors ha aprofitat mentrestant esmorzaven per a veure la cursa de les 12:30 (èlits i S23), on David Lozano guanyava a l’actual campió de món de BTT Josep Antoni Hermida.

Pel que fa al nostre corredor Xavier Segarra, ha pres part juntament amb el seu amic Xavier Perolada (nou component per al 2011 del Team Can Victor) a la Marxa per la Marató de Tv3 que s’ha celebrat a Jesús. Prova que es solidaritza cada any amb les bones causes de la Marató de TV3.
Aquesta marxa al mig del recorregut, fa una bandera verda al coll de Som per la part de Benifallet, on Segarra i Perolada han entrat en unes bones novena i desena posicions a uns escassos trenta segons del guanyador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.