16 de desembre del 2010

Multi-informació de l’equip

El passat diumenge, el membre del Team Restaurant Can Victor, Jonatan Larrosa va pendre part a la Marxa per la Marató de Tv3 de Cabra del Camp, fent el recorregut de 40 kms en 2h30’51’’ i entrant en la vint-i-setena posició. El més ràpid en fer el recorregut va estar el corredor del Cervelo Xavi Tondo, però als darrers quilòmetres, va deixar passar als germans Jordi i Xavi Carnicer i Jordi Garrido en tercera posició.

Per una altra banda el ciclista i membre dels Joves Ciclistes d’Amposta Claudio Balastegui, també lluint els colors del Team Can Victor, va estar present al Centenari Pirineus Tour de França i ens ha fet arribar aquestes fotos de l’etapa reina del Tour.


Deixant a banda les participacions dels nostres ciclistes a les diferents activitats, comuniquem que de cara la propera temporada, tot sembla apuntar que ja hi ha un precalendari d’Open Provincial BTT amb 8 curses bastant paregut al de l’any 2010, que començarà a Gandesa el 6 de març, i es concentraran totes les curses abans de l’estiu. Aquest Open anirà convinat amb la Challenge de les Terres de l’Ebre que aquest proper any amplien el nombre de curses.

Un altre calendari de curses en les que els membres del Team Can Victor prenen part, es de les socials de carretera, en el que ja hi ha el següent pre-calendari.

GENER
16 EL PERELLÓ
23 MONTROIG DEL CAMP
29 CAMP-CLAR
FEBRER
5 LA CANONJA
6 EL MORELL
12 LA CANONJA
13 TORTOSA
19 LA CANONJA
26 EL VENDRELL

El proper diumenge, Alfonso Sancho, Joan Andreu Lletí i Jordi Cugat es desplaçaran fins a Sant Julià de Vilatorta per a prendre part als campionats de Catalunya de Ciclocross.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.