28 de febrer del 2011

Bona participació dels nostres a la darrera cursa d'Alcañis

Ahir diumenge és celebrava a Alcañiz la tercera i última prova del Trofeu HiperSimply Ciudad de Alcañiz.
Fins alla s'han desplaçat els corredors del Can Victor : Xavi Perolada, Jonatan Larosa, Alfonso Sancho i Joan Andreu Lletí. El circuit constava de 4 km per fer 5 tombs i cobrir la distancia en total de 20 km. La proba ha estat marcada pel fort vent, ja que a zones del circuit bufava a 80 km/h. Avui la general final estava molt oberta amb la baixa de Jordi Cugat que ocupava el segon lloc quedava per decidir el segon i el tercer, i Lletí que estava en quarta posició ho anava a donar tot per intentar estar al podi final, ja que estava empatat per punts amb Jordi Garcia i hi havia molta pressió a la parrilla de sortida.
La cursa s'ha iniciat a les 10, 45 h amb un total de 25 corredors elit, dels quals solament han acabat classificats 20, a la primera volta ja s'ha fet el grup capdavanter, Espuny, Romero, Lletí i Pina, els que han anat intercalant posicions durant tota la cursa, i no ha estat fins la quinta i última volta que Victor Espuny ha incrementat el ritme i ha marxat sol, i darrera d'ell estava Lletí amb Romero el quals anaven a decidir segon i tercer lloc de la cursa, ja que Pina s'havia quedat a l'últim tomb.
Al final Lletí ha arribat tercer. Per darrere Jonatan anava al seu ritme fent algun adelantament i aguantant un ritme constant, menys sort han tingut Perolada i Sancho que han sofert algun problema mecànic, ja que els dos estrenaven montura i han tingut que posar algun peu a terra en algun moment, tot i això el balanç de la cursa ha estat pel Can Victor positiva.

1. Victor Espuny (Team Iberolei)
2. Ivan Romero (Biciaccion)
3. Joan Andreu Lletí Roca (Can Victor).
4. Carlos Pina (Union Bike)
5. Jordi Garcia (Cabring Team)
.........
10. Jonatan Larrosa (Can Victor)
11. Xavi Perolada (Can Victor)
15. Alfonso Sancho (Can Victor)


GENERAL FINAL

1. VICTOR ESPUNY (87 PUNTS)
2. JOAN ANDREU LLETI ROCA (78 PUNTS)
3. IVAN ROMERO (77 PUNTS)
4. JORDI GARCIA (76 PUNTS)

El pròxim cap de setmana els corredors dels Joves Ciclistes d'Amposta, es desplaçaran fins Zaragossa per disputar una cursa Master 30 del Calendari d'Aragó, amb carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.