13 de febrer del 2011

Social de Tortosa i Motorland Aragón

Tal com vam anunciar, aviu els corredors del Team Restaurant Can Victor donaven cobertura a dos curses, la social de Tortosa i a la segona cursa del Campeonato BTT Ciudad de Alcañiz.
Avui, tots els corredors de l'equip han competit a una o a l'altra cursa. Pel que fa a la Social de Tortosa, hi han pres part Xavier Segarra, Xavier Perolada, Alfonso Sancho, Anna Vericat, Jordi Lleixà i Guillem Enri amb Claudio Balastegui i Jose Maria Ferrando al cotxe d'equip i els altres tres corredors, Joan Andreu Lletí, Jonatan Larrosa i Jordi Cugat han assistit a la cursa de Motorland.
Pel que respecta a la cursa de Tortosa, tot i haver-hi també cursa ahir, hi han pres part 99 ciclistes, entre els que destacaven 11 corredors de la selecció Russa. Una vegada donat el tret de sortida, Guillem Enri ha aplicat una coneguda frasse entre els corredors de l'equip que es "Ataca o al cotxe!!!", es a dir s'ha escapat en solitari del pilot fins que per darrera l'han agafat 3 corredors més que han fet el mateix que ell. Els 4 ciclistes han anat guanyant terreny fins l'assud de Xerta on començava el primer port del recorregut, durant la pujada direcció Prat de Conte, el pilot ha agafat als quatre corredors escapats, hi ha estat en aquest moment quan els corredors russos han posat un fort ritme de pujada que ha fet que el pilot es trenqués en grupets més reduïts.
Finalment, tots els nostres corredors han arribat dins de control als diferents grups que s'han fet, i la corredora Anna Vericat, ha quedat amb una molt bona segona posició a molts pocs metres de la guanyadora Cristina Mascarreras.

Pel que fa a Alcañiz, quan es donava el tret de sortida, era Jonatan Larrosa juntament amb Joan Andreu Lletí els que marcaven el ritme, fins que ha arribat la primera pujada on el corredor Victor Espuny posava un ritme més fort que en els primers kms només Jordi Cugat podia aguantar, però aquest al final de la primera volta, de les 3 que consistia la cursa, s'ha despenjat deixant a Victor lider en solitari, per darrera Raul Serrano remontava passava a Cugat i arribava fins Espuny.
Finalment, la cursa l'ha guanyat el corredor de l'eqiip Conor-Saltoki Raul Serrano que ja venia de guanyar també el duatló que s'havia disputat abans de la cursa de BTT. Pel que fa als nostres Cugat acabava quart, Lletí en un dia on no trobava les cames que habitualment té i que a la postre tenia problemes mecànics arribava a la posició 11 i Jonatan Larrosa a la posició 16 dels 30 corredors èlit.

Temps cursa Motorland
1- Raul Serrano 45'33''
2- Victor Espuny 45'35''
3- Raul Lorente 46'13''
4- Jordi Cugat 46'58''
...
11- Joan Andreu Lletí 49'19''
...
16- Jonatan Larrosa 52'14''

La propera setmana els corredors dels Joves Ciclistes d'Amposta pendran part a la darrera etapa de la Challenge de la Canonja.

5 comentaris:

  1. ANIMS JORDI!!! RECUPERAT AVIAT!!!!

    ResponElimina
  2. Recuperat aviat que et trobare en falta al pilot,ànims......

    ResponElimina
  3. Avore si et recuperes ben pronte campeón!

    Esteve

    ResponElimina
  4. Gracies a tots, ara hauré de tindre una mica de pacencia... però ara ja no hi ha marxa enrere!

    Cuideus molt i entreneu també per mi

    Cugat

    ResponElimina
  5. Venga maquina que un tio fort com tu aixo son 2dies venga cuidat i sempre tens el rodillo anims crack.



    Jonatan

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.