2 de febrer del 2011

Al Baix Aragó aprecien els corredors del Can Victor

El “Trofeo BTT Ciudad de Alcañiz” es una mostra que les institucions, i clubs de la ciutat del Baix Aragó recolzen i potencien el ciclisme des de la base, motivant als més petits a la pràctica del ciclisme.

Com cada any, l’organització de la prova està a la màxima altura, fent que els ciclistes i els espectadors gaudeixin de la modalitat del BTT, amb uns circuits aptes per a tothom però molt espectaculars.

Els ciclistes del Can Victor, amb aquesta edició ja es el tercer any que disputen el campionat, per una part per la proximitat de les proves, per l’espectacularitat dels circuits, per donar suport a iniciatives que a Catalunya no existeixen per la filosofia de les mateixes i com no pel gran suport que els ciclistes reben del públic, sent ja coneguts i arropats per la afició d’Alcaniz.

A continuació, posem els links de la premsa de la zona que parlen de la cursa de l’ermita de Pueyos, prova de l’apreci cap als ciclistes Catalans que assisteixen a al campionat.

Diario de Teruel
La Comarca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.