7 de març del 2011

Oscar LLanos de Zaragoza i Open Natura Vendrell

Ahir al mati, els corredors de l'equip Xavier Segarra, Alfonso Sancho i Xavi Perolada, van desplaçar-se a Saragossa a disputar la 1a prova puntuable de la Copa Aragó Master. Aquesta va consistir en una prova en línia de quasi bé 100 km amb 3 metes volants i dos passos de muntanya puntuables. La cursa va ser molt ràpida amb una mitja propera als 43 km/h, i va comptar amb la presència de multiples i bons equips master de tota la geografía espanyola. pel que fa als nostres corredors Alfonso i Xavi van realitzar una excel.lent cursa entrant a meta en el grup principal classificant-se 26é i 31é dels quasi 200 corredors que van pendre la sortida, Perolada va entrar en un grup de cua, ja que es va tallar en el port afectat per un dels multiples talls provocats pel vent i la massa de corredors en enfilar-se la carretera. També cal destacar la segona posició i primer master de l'Ebrenc Jordi Fernandez, qui va ficar-se en l'escapada de 7 que va aconseguir entrar 30 segons per davant del gran grup. Amb aquesta cursa Alfonso es situa 16é en la general master de la Copa i es mostra satisfet per les sensacions experimentades després d'un inici de campanya on la salut no l'ha respectat massa. Xavi Segarra de la mateixa manera, deixa clar la seva posada en forma optima per a la propera Volta-xallenge a les comarques de Tarragona i Perolada continua demostrant una molt bona adaptació a la bicicleta de carretera, ja que ell, cal recordar, és corredor habitual de BTT.
A més els nostres han destacat la cuidada organització de la prova, tant en logística com treball de la guardia civil de transit.

Pel que fa a l'Open Naruta del Vendrell, va ser el membre dels Joves Ciclistes d'Amposta Jonatan Larrossa el que hi va pendre part.
La marxa, en la que hi van prendre part 750 ciclistes, va recorrer un circuit de 41kms, 800 m de desnivell positiu i sense cap dificultat tècnica.
Pel que fa al nostre corredor, en tot moment va estar entre el grupet de ciclistes que encapçalava la prova i finalment va entrar en vuitena posició.

La propera setmana l'equip es disgrega per a participar un bloc a la primera puntuable de la Xallenge David Duaigües BTT a Almatret i la resta a la Marxa Terra de Volcans de 144km i 2.600 metres de desnivell positiu a la localitat d'Amèr.

2 comentaris:

  1. Gràcies commpanys, sense gent com vosaltres que us agrada anar a córrer per aquests mons de deu, jo no hagués fet el resultat del diumenge, per què probablement no hagués pujat tot sol.
    Per aquest motiu us agraixo i us felicito pel bon resultat del vostre equip.
    A veure si repetim a Monzon.
    Sautacions

    ResponElimina
  2. D'igual forma la teva presència ens ànima a nosaltres a esforçar-nos una mica més a pesar de les nostres limitacions. Endavant amb aquesta bona temporada que estàs fraguant, i ens veiem a Monzon.

    Alfonso.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.