3 d’abril del 2011

Anna Vericat guanya a Monzón


Aquest diumenge l'equip s'ha desplaçat a Monzón per a pendre part en el Trofeu Ciudad de Monzón, per a les categoríes Master, Senior, Veterans i fèmines èlit. Els components han pres la sortida per part del team han segut Xavi Segarra, Juan Andreu lletí, Jordi Lleixà, Alfonso Sancho i Anna Vericat.
Pel que fa a la cursa consistía en un circuit de 33'5 km on es donaven tres tombs fins completar un total de 100 km. L'orografía presentava un perfil ondulat, amb un portet a poc de sortir que s'havia d'ascèndir tres cops.
De sortida, com és habitual, arrencades i més arrencades on l'Alfonso i el Joan Andreu han intentat buscar la fuga bona, però no ha pogut ser. llavors sobre el km 20 de cursa hi ha hagut una montonera molt important que ha provocat que Jordi, Alfonso i Xavi anessin al terra, amb sort dispar. En Xavi trencava el quadre lo que l'obligava a abandonar la prova, per altra banda Jordi i Alfonso després de molt remar conseguíen entrar de nou al paquet. Per sort van sortir sense incidències físiques cap dels tres.
Ja posteriorment durant la tercera volta, Alfonso va entrar en una fuga important que va obrir bretxa, i en la qual hi havien noms importants el que feia semblar que podría ser bona, però un cop la feina difícil feta va produir-se desentendiment en els relleus, que sumat al treball per detràs de l'equip de l'Asesores de Navarra, moguts perquè portaven al Dani Arnal al davant, va acabar amb l'aventura.
Així l'escapada va arribar a meta amb una esqüeta avantatga sobre un primer grup, on en un esprint bastant brut van entrar en Lletí i l'Alfonso, per detràs en un segon grup a poc temps entraven en Jordi i l'Anna, qui, a la postre entrava guanyadora de la seva categoría.
La propera setmana ens desplaçarèm a Cervera, a participar a la Marxa Segarra-Solsonès de 160km i més de 2.000 m positius de desnivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.