17 d’abril del 2011

Rutes del Monseny


Aquest cap de setmana, els ciclistes de l'equip Claudi Balastegui i Alfonso Sancho s'han desplaçat a Granollers a disputar la marxa Rutes del Montseny, sobre un traçat molt dur de 170 km i 2.860 m de desnivell positiu, amb els ports de Cànoves, Collformic, Matamala i Sta,Fe de Montseny (Turó de l'home).
La participació en la sortida ha estat de quasi 600 corredors, a més de multiples amateur que s'han sumat sense dorsal, amb l'intenció de fer entrenament de qualitat ja que poques curses tenen, però tocant bastant la moral, ja que se foten un fart de donar palos i després donen la volta quant els va be i ja t'han deixat fregit. A més de suposar un perill per la possibilitat de provocar un accident. I així ja en van unes quantes de marxes.
Posats en el que ha estat la marxa en sí, ja de principi s'ha posat un fort ritme que ha estirat el grup, i un cop entrats al primer port s'ha trencat ja en grans grups segons el ritme. Alfonso ha pogut aguantar el primer grup d'unes 30 unitats que s'ha fet al coronar l'alt, posteriorment a un llarg i suicida descèns (a tràfic obert), Alfonso junt amb dos corredors més s'han escapat d'aquest grup i han rodat per davant durant 35 km fins a ser neutralitzats en la localitat de Seva, on començava l'últim port, el Collformíc, Sent en aquell moment 16 corredors al davant. Allí s'ha tingut que aturar a l'avituallament a omplir els bidons, ja que ha pesar que els vehicles d'assistència estàn prohibits en les marxes sembla que per a alguns aquest concepte no esta clar.
A partir d'aqui, sól i amunt, fins atrapar a mig port de nou als primers, i a un km de coronar pagar l'esforç i quedar-se despenjat, i així en solitari fins a meta, on a 500m d'arribar era agafat pel segòn grup, a falta de confirmar, classificant-se sobre la posició 30.
Per altra banda en Claudi s'ha regulat molt bé, passant Canoves en un segòn grup que ha enllaçat al davant en el descèns, posteriorment s'ha posat un ritme continuo en la llarga pujada de Sta.Fe (24 km), creant-se un grup on comandat en molts moments per la seva figura s'ha presentat a meta en un molt bon temps final. Demostrant que a banda de ser un bon director, en les marxes de gran fons fa carburar el seu motor a la perfecció.
Per als dos un molt divertit cap de setmana, on han disfrutat d'uns ports i uns paisatges extraordinaris, dins el magnífic parca natural del Montseny, un punt de parada obligatori en les rutes de tot ciclista.
Ara, els fondistes descansaràn la setmana de Pasqüa, que ja toca, i el dia 30 aniràn a més de Claudi i Alfonso, l'Anna i el Xavi Segarra a la Marxa cicloesportiva de La Pallaresa, a Tremp, que serà sobre un recorregut de 166 km i 2.700 m de denivell, amb els llargs ports del Cantó i Boixols, a més de Faidella.

1 comentari:

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.