12 d’abril del 2011

Cap de setmana amb marxa de ruta i marxa de BTT

Aquest diumenge els components de l'equip Claudi Balastegui, Anna Vericat, Xavi Segarra, Alfonso Sancho i Xavi Perolada s'han desplaçat a la localitat de Cervera a disputar la Marxa Cicloesportiva Segarra-Solsonès, i el Jonatan Larrossa pres part a la Sarralenca de BTT.
El que respecta a la Segarra-Solosonés,s'ha disputat sobre un traçat de 168 km i 2.500 m de desnivell positiu, Amb tres ports i final en ascens.
La participació ha segut de 300 ciclistes de tota la geografía Catalana i d'Andorra, amb un bon nivell de participació entre veterans, masters, amateurs i fèmines èlit. La jornada s'ha desenvolupat molt ràpida a pesar del vent reinant durant tot el recorregut. Ja de sortida s'ha pujat l'Alt de Talavera, on ja s'ha mogut l'arbre i s'ha fet una primera selecció, posteriorment l'Alt de les Maioles ha seguit reduint el grup davanter fins arribar a l'Alt del Santuari de Pinós que amb el seu tram final amb rampes fins el 18% ha seleccionat ja el grup de 16 unitats que és presentaria a meta on l'Alfonso s'ha classificat sisè i segon de categoría. Posteriorment han entrat en Segarra i Perolada junts en un altre grup, i inmediatament en Claudi i L'Anna sent ella trecera noia a l'esprint, però segons el xip classificada quarta en el mateix segon.
A més ens hem emportat el trofeu al club més llunyà i l'Anna el trofeu a la més jove. Un dia rodó per a nosaltres, però que ens ha deixat baldats per uns quants dies. Dinar gentilesa de l'organització i cap a casa amb el cap de setmana fet.


Pel que respecta a la participació de Jonatan a la Sarralenca, hi hagut una participació de 560 inscrits repartits en els dos recorreguts. Jonatan ha participat a la marxa de 40kms en 1.150 mts de desnivell acumulat possitiu, que discorria per pista e incloia trmas de cender de puijada i baixada molt bonics. Des d'un inici, Jonatan s'ha colocat sobre la posició 8, posició que ha mantingut fins al final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.