7 de desembre del 2011

CX Vinaròs

Aquest dimarts, aprofitant el festiu de la constitució, Vinaròs ha estat escenari d’una altra proba del calendari Valencià de Ciclo-Cross. A aquesta cita també
moltes cares del territori català aprofitant la seva proximitat i en representació del Team Can Victor ha estat Joan Andreu, que no esperava moltes alegries per les molèsties que arrastrava de Lleida.L’organització va preparar el mateix circuit d’altres anys,però en sentit contrari amb una distància de 3,2 km i molt rodador,el tret de sortida es donava a les 9:45h,i amb 39 corredors master-30 a la parrilla i sense filtre, amb aquest número de corredors les possibilitats de fer una bona cursa serien fer una bona sortida, i així va ser, amb una mentalitat conservadora i de progressió el nostre corredor va anar de menys a més, fins que per pocs segons va estat amb el top ten i finalment va quedar onzè. Lleti va manifestar que va acabar molt conten ja que el nivell de la Comunitat Valenciana està un escaló per dalt de la catalana, sentint-se molt còmode dintre el circuit. Ara a l’espera com continua la seva progressió per estar al 100% per als Campionats de Catalunya CX el proper 24 de Desembre a Vic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.