5 de desembre del 2011

V Trofeu Ciutat de Lleida CX i Festa de l'oli de La Fatarella

Aquest diumenge la localitat de Lleida ha estat l´escenari de la tercera proba puntuable de la Copa Catalana de ciclo-cross,fins allí han anat, compartint viatge
David Caballé,Just Ibañez i Joan Andreu Lleti represenant al Team Can Victor,ja que Jordi Cugat per motius d'agenda no ha pogut participar.
El circuit estava situat al Bike Parc Gardeny i tenia que constar de 3km,però els actes incivics d'alguna gent omplint zones del circuit amb vidres farien replanteijar als organitzador una retallada de 500metres,ja que era implosible neteja. Avui faltarien a la cita de la terra ferma algúns dels corredors capdavanters
ja que al País Basc es coia algo millor,així la cursa quedaria molt oberta al primers llocs,la sortida amb retràs es donaria a les 11:30h i el temps era esplèndit,es realitzarien un total de 7 voltes per cobrir el 40 minuts de cursa,la sortida ha estat prou bona per Lleti,ja que entrava al sender en cinquè lloc,el recorregut era molt paregut a un de BTT i això faria pensar que el nostre corredor faria una bona cursa,l´únic lloc on Joan Andreu passava dificultats era ha un tram d'escales de 150 metres on perdia uns segons per volta. A la cinquena volta una sortida de cadena i un xoc amb un pi han estat les causes on ha caigut fins la sisena posició que conservaria fins al final.
A la espera com evoluciona la inflamació del braç dret de Joan Andreu, els corredors dels Joves Ciclistes d ´Amposta estaran presents el proper dimarts dia 6 a la proba del Campeonat Valencia de CX que es disputara a la veina localitat de Vinaroz.
Per altra banda a La Fatarella, es feia la tretzena edició de la sortida BTT de la Festa de l’oli. El corredor de l’equip Jonatan Larossa, hi seria, sent part de l’organització i els ciclistes Anna Vericat i Alfonso Sancho, es sumarien al casi centenar de ciclistes que hi prendrien part. Tots ells comentaven que la sortida, havia estat molt bé, com cada any, ja que el terreny de La Fatarella es molt bo per a la pràctica del ciclisme i que l’esmorzar de desprès va arrodonir la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.