2 de desembre del 2011

Avanç del TEAM CAN VICTOR 2012

Arribades aquestes altures de la temporada, i ja amb la nova 2012 apunt d’arribar, el Team Restaurant Can Victor dona per tancada la nova estructura per afrontar l’any nou.
Seguint com en els anteriors anys, l’equip seguirà sobre la base del Club Joves Ciclistes d’Amposta i els patrocinadors que seguiran donant suport a l’equip, seran el Restaurant Can Victor juntament amb el seu saló de Banquets El Pailebot, Autocars Seguí, Publicenter, Institut Montsià (Departament d’Automoció), Tallers Codorniu i per arrodonir aquesta temporada també contarem amb la col•laboració de CLM Grupo Balastel Catalunya. A tots ells mil gracies per ajudar-nos a tirar endavant el nostre projecte.
La plantilla de corredors per aquesta nova temporada seran, amb categoria S-21 Brandom Zelaya, amb Èlit Just Ibañez, amb Fèmines Èlit Anna Vericat i Isa Gimeno, Jonatan Larrosa seguirà amb Sènior, Claudi Balastegui competirà a la categoria Vet-40 i també realitzarà les tasques de Director d’Equip, Jose Maria Calsones actuarà com auxiliar a les curses de carretera i amb M-30 tindrem els ciclistes Joan Andreu Lletí, Xavier Segarra, Xavier Perolada, Alfonso Sancho, Jordi Cugat, Jordi Lleixà i Joan Redó.
Finalment comentar que les proves on es prendran part seran, les Socials, Curses BTT de la província de Lleida, Xallenge Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona, Curses de Carretera principalment del calendari M30, Proves de llarga distancia i altres esdeveniments que per disponibilitat dels corredors i del calendari ens sigui possible assistir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.