11 de febrer del 2012

Desprès de fer lo difícil falten cames.


Aquesta tarda els corredors Xavier Perolada, Xavier Segarra, Alfonso Sancho, Just Ibañez, Jordi Cugat acompanyats pel cotxe d’assistència en el que hi ha anat Isa Gimeno, J.M. Ferrando i el director d’equip Claudi Balastegui han anat a correr la primera de les 3 curses de la Canonja. La tarda ha estat freda i en alguns trams del recorregut hi bufava el vent. El circuit de més de 80km tenia com a punt més destacat l’ascensió al coll de Batalla.
En els primers kilòmetres s’ha fet l’escapada que rodaria en solitari fins al final, ja que hi hauria corredors dels millors equips. A aquesta escapada s’hi ha col•locat Cugat, però una vegada consolidada i ja amb terreny per davant del pilot, aquest ha vist que el ritme que portaven era massa alt per al seu nivell i ha decidit deixar-se anar cap al pilot abans de prendre mal de veritat. El resto de la cursa, els nostres corredors l’han fet al pilot, i en l’ascensió a la Batalla el pilot s’ha partit en dos deixant a Perolada i a Just en la part posterior. D’aquí fins al final, el pilot no ha rodat excessivament ràpid i els nostres corredors han acabat dins d’aquest, tots menys Just que a conseqüència de calambres ha posat peu al terra acabant la cursa al nostre cotxe d’assistència en cursa.
Demà a Alcañiz, esperem que Lletí tingui un bon dia i consolidi una bona actuació, seguint l’exemple del passat cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.