7 de febrer del 2012

A Lleti, no el para el fred ni la neu

El passat diumenge, els ciclistes del Team Can Victor, va assistir a les curses; Social del Vendrell i a la primera cursa del Trofeo Ciudada de Alcañiz.Pel que fa a l’apartat de carretera, en Claudio i Alfonso han participat a la cursa Trofeu social de ciclisme Baix Penedes. La cursa marcada pel vent i el fred s'ha desenvolupat nerviosa, amb continuats intents d’escapada que eren neutralitzats pel pilot. L'alt de la Juncosa ha sigut jutge de la cursa on s'ha fraccionat el que quedava de pilot en múltiples grups. L'Alfonso en la primera cursa que corria aquest any, ha pogut aguantar fins a meitat de port on ha aixecat peu per arribar en un segon grupet. En Claudio sofria un tall degut al vent lateral i acabava al seu ritme també en la primera cursa de 2012. Tot i el vent s’assolia una gens despreciable mitja de 40 km/h en els 85 km de recorregut.
Ja parlant dels btteros, aquest diuemenge començava el Campionat d’Alcañiz Trofeo HiperSimply 2012 de BTT, en la seva primera proba ha l´Ermita de Pueyos,aquesta havia aixecat molta espectació ja que contava en una inscripció de 79 corredors élits però amb les inclemències del temps sols es plantaven ha la sortida 45 participants, tot hi això gent de nivell com R. Serrano,V.Hernandez, l´actual campió V. Espuny,etc,,,,del Team Can Victor estarien Jordi Cugat,Jonatan Larrosa,Brandon Zelaya,Jordi Lleixà i Joan Andreu LLeti,que s’han trobat un temps millor del que pensaven.El circuit com anys enrere constava de 2.800metres per volta, hi tenien que realitzar un total de vuit(22.400metres) com sempre ha les 9:30h del mati tenia lloc la
sortida oficial amb el filtre de la classificació de l´any anterior, això volia dir que Cugat i LLeti estarien en 1er línea de parrilla, ja dels primers metres Joan Andreu
es colocaria en primer lloc, sol seria capaç de seguir-li la roda Iván Romero i així fins el tercer tomb que per darrere remuntaven Victor Hérnandez hi Raúl Serrano,
a una de les pujades Lleti posava un peu hi ja perdia la roda del duet capdavanter i al cap de pocs metres també deixava a Romero. A partir d’aquest moment, Lleti sols tenia en ment poder finalitzar en tercera posició, i així ha estat, rodant 5 voltes en solitari hi vigilan per darrera per assegurar el podi, Cugat aniria perdent posicions fins quedar-se en novena posició.
Jonatan, que venia molt fatigat per motius de feina, ha pogut rodar en moments al top ten, LLeixà també era la seva 1er cursa de btt hi anat de menys ha més, Brandon per poblemes físics ha posat peu a terra a la sexta volta, al final una bona mançanilla calenteta per aliviar els bronquis i enpendre el viatge de tornada ja sota la neu.

Classificacions:
1 Serrano Martínez Raúl Zaragoza 55:06
2 Hernandez Baeta Victor Valencia 56:04
3 LLeti Roca Joan Andreu Amposta 57:00

9 Cugat Pérez Jordi La Fatarella 59:55

13 Larrosa Ruana Jonatan La Fatarella 1:02:15

22 Lleixà Rodriguez Jordi La Galera 1:04:44

El proper cap de setmana els corredors dels Joves Ciclistes d ´Amposta estaran pressents dissabte a La Canonja i diumenge a Valls al 1er Trofeu X.Tondo o a la segona proba del Campionat d’Alcañiz (Motorland).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.