13 de febrer del 2012

Lletí ben encaminat per a quedar subcampió del Trofeo Hiper Simply

Aquest diumenge els corredors del Team Can Victor Jordi Cugat, Jordi Lleixà, Brandon Zelaya, Jonatan Larrosa i Joan Andreu LLeti han estat ha Motorland per disputar la segona proba del Campionat d’Alcañiz de BTT Hiper Sinply.La nota del dia era que el fred i vent seria més intens que la setmana passada, la proba constava de tres voltes ha un circuit de 7km (21km totals )molt dur per les inclemències meteorològiques. A les 9:30h es donava el tret de sortida amb una temperatura de -3graus i una participació de 50 corredors elits, als primers metres molts de canvis de posicions fins l’entrada de la trialera en pujada, que LLeti es col•locava primer, seguit de I.Diaz, A.Moya, R.Serrano, Espuny, Marrasses, etc, però un error de marcatge del circuit el nostre corredor s’ha errat perdent uns metres i Diaz i Moya han aprofitat per a canviar de el ritme per poder obrir uns metres al grup perseguidor, que ja sols quedarien a la lluita per les primeres posicions Raúl Serrano ,LLeti i Victor. Ja a finals de la primera volta Serrano tornà a posar la directa per poder obrir més distància i atrapar el grup capdavanter de Diaz i Moya, així sols es quedava LLeti en Victor el qual el primer ha tensat el ritme poden marxar en solitari i acabant en una meritòria quarta posició i assegurant el subcampionat a una proba per finalitzar-se.Per darrera Jonatan faria una cursa de menys a més ja que un problema en una cala el feia perdre una mica de temps al principi de la cursa, acabant en novena posició, seguit de Cugat que utilitzaria la cursa com a preparació, ja que no esta preparat per a fer dos curses consecutives i Lleixà quedaria sobre la posició 20.
Pel que fa a Brandon aquest diumenge participaria a la categoria popular, per a poc a poc acostumar-se a fer curses amb corredors de més nivell.
Per últim destacar la bona participació ebrenca en aquesta proba hi la magnífica dutxa amb aigua calenta que ens havien preparat.
El proper cap de setmana els corredors dels Joves Ciclistes d’Amposta estaran presents a la segona proba de la Xallenge de la Canonja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.