5 de març del 2012

Tres podis per al Team Can Victor

Ahir diumenge els corredors del Team Can Victor, van estar presents a tres probes de ciclisme d’arreu del territori.

"Una de cal y otra de arena", així podem resumir el desplaçament dels corredors del club a Saragossa per a disputar la primera prova puntuable de la Copa d'Aragó “Trofeo Oscar Llanos”. En Claudi, l'Alfonso i les fèmines Anna i Isa van ser els ciclistes que van prendre part en aquesta cursa "Trofeo Oscar Llanos" sobre un recorregut en ruta on els màsters realitzaven 100 km i les fèmines 56, incorporant-se previ al segon port puntuable.
Cal destacar la pluja que va acompanyar als ciclistes durant gran part de la cursa i va endurir un poc més la jornada. Per part dels nostres ciclistes el sector masculí va quedar en una punxada d'en Claudi que el deixava fora de cursa a les primeres de canvi. I posteriorment Alfonso també punxava aproximadament a 10km de concluir, perdent tota opció d'una bona posició, ja que es trobava en el primer grup de cursa a punt de caçar els escapats.La nota positiva de la jornada va quedar la segona posició de l'Anna i la tercera de l'Isa en categoria femenina. Arribats a la pujada puntuable de Perdiguera, Anna passava en el primer grup de màsters junt amb Cristina Mascarreras, amb qui faria grup fins a meta on en l'esprint aconseguia la segona posició, en ser superada per la corredora del Lizarran. Per darrera, en el port Isa deixava enrere a Raquel Adiego (vencedora de la Copa Aragó 2011) per a entrar en un grup gran consolidant el tercer caixó del podi.

Per part del ciclista Jonatan Larrosa, va estar present a l’Open Natura del Vendrell a un circuit de 46km i 850 mts d’ascensió , amb unes trialeres molt boniques. Des de la sortida, el nostre corredor a rodat al grup capdavanter acabant la proba en sisena posició i a una molt bona velocitat mitja de 23,4km/h, sent un recorregut de BTT.

Finalment, Jordi Lleixà, Jordi Cugat, Joan Andreu LLeti ,Xavi Segarra i Just Ibañez han representat el Team Can Victor a la III Xallenge David Duaigues, el recorregut similar a l’edició anterior de 42km amb la diferencia que aquest any el terreny estava molt sec, a les 9:15h donava el tret de sortida Sergi Escobar, la sortida ha estat com sempre fen un petit bucle per pista al poble que ja posava a Lleti davant encapçalant el pilot per poder entrar a la trialera amb 1era posició, després de passar els primers km ja es formava el grup capdavanter amb tres corredors, a la primera pujada dura de pista situada al km 19 Lleti a incrementat el ritme poden marxar en solitari fins entrar 1er a línea de meta en un coixí de quatre minuts respecte el segon classificat, pel que fa Cugat rodaria a un ritme molt inferior entrant en novena posició, Lleixà ha realitzat una cursa de menys ha més podent acabar al lloc 23, Just ha patit un problema físic posant peu a terra un moment per recuperar-se hi així podia acabar la proba, Segarra a conseqüència d’una caiguda que s’ha vist involucrat a meitat del recorregut posava la bici al cotxe de protecció civil i ja es presentava a meta. La proba ha estat un any més un èxit tan de participació com de organització.

La propera setmana els corredors dels Joves Ciclistes d´Amposta estan presents a la segona proba de la Xallenge a Seròs, a la Copa Catalana a Banyoles i al Campionat de Alcañiz de BTT al seu final, menys Xavi Perolada que agafa uns dies de vacances desprès de ser pare. Felicitats de tot el Team!!

1 comentari:

  1. vaya fin de semana eee!!! quin equipas donde va triunfa jejejeje i feliçitats a papa xavi a disfruta del moment!! ens veiem

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.