3 de maig del 2012

Ruta del Mestral

El passat diumenge 29 l'Anna i Alfonso van participar a la Marxa Ruta del Mestral que va organitzar per vint-i-vuitena vegada la Penya Ciclista Hospitalet. El traçat discorria sobre 106 km i 1.720 m de desnivell amb les pujades a Pratdip i Colldejou com a més destacades. l'Anna finaltzava primera entre les fèmines, però curiosament en un podi de primers doble, ja que, va entrar juntament amb una coneguda de l'equip com és la Lurdes Torrescassana (Blue Motors Team). Amb el que l'organitzador tenía el detall i pujaven juntes recollint un trofeu cadasquna. Per altra banda Alfonso és quedava amb la mel als llavis en acabar segon de la general a mitja roda del primer classificat, que era el pamplonica Daniel Martinez (TFK1 TEAM), amb el bon company Enric Ramoneda (Blue Motors Team) tancant el trio capdavanter. Per suposat, la xispa necessaría per aquests resultats tenía el nom de Juan Andreu Lletí en la ment.
Donar constància que la setmana anterior van participar a la marxa Villa de Alcorisa, on en un dia molt dur per als nostres corredors Alfonso i Jordi Lleixà van realitzar el recorregut llarg i Claudi i l'Isa el curt, on cal destacar la quarta posició d'ella entre les fèmines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.