15 de maig del 2012

TERRA DE REMENCES i TRENCATORROMPERS

Un any més el nostre club va tenir representació a la marxa Terra de Remences a la localitat de Sant Esteve d'en Bas (La Garrotxa). Una dura prova de 175 km i els alts de Capsacosta, Canes, Bracons i Condreu. La participació nostra estava formada pels duos Isa i Claudio amb l'Anna i Alfonso. La jornada fou marcada pels contrastos entre el sol i calor dels primers trams a la pluja intensa a moments del segon tram. Els nostres finalitzaven molt contents, sobretot elles que disputaven la prova per primer cop, i posaven un deu a l'organització i el recorregut. Ara la propera setmana els mateixos corredors aniran a Asturies a disputar la Clasica Lagos de Covadonga, amb final en el famós port del mateix nom.
Pel que fa a l’apartat de BTT, es va celebrar a la Fatarella l’edició d’aquest any de la Trencatorrompers, el terreny d’aquesta població, va fer que el circuit fos un trencacames en continúes pujades i baixades i més de 1100 mtrs de desnivell positiu. Pel que fa la cursa, la va guanyar X. Carnicer seguit de X.Jornet i J.J.Marrasé. Els nostres corredors van quedar, Jonatan Larrosa en la posició 12, Just Ibáñez a la 15 i Xavier Segarra a la posició 29.