6 de febrer del 2011

Primera etapa de la Challenge de la Canonja

Ahir disabte, els ciclistes del Team Can Victor, van estar presents a la primera etapa de la Challenge de la Canonja, on l'organització havia preparat un recorregut de 85 kms amb l'ascenció al coll de Batalla.

Dels nostres, van estar-hi presents Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho, Xavier Perolada, Xavier Segarra, Jordi Lleixà, Guillem Enri i Jordi Cugat i al cotxe d'equip-assistència en cursa hi anaven el director d'equip Claudio Balastegui i el mecànic d'equip Jose Maria Ferrando.
De la cursa destacar l'alta assistència de corredors, que van ser 203, la rapidesa de la cursa i els nervis que es respiraven al gran pilot de 120 corredors que van arribar a Meta. Tot feia pensar que el coll de Batalla segregaría el nombrós pilot, però no va ser així i a partir de l'ascenció l'equip CJAM va imposar un ritme que va impedir que cap corredor pugués escapar-se del grup a excepció dels 2 corredors que ja venien escapats d'abans de Batalla.
Pel que fa als resultats, la cursa la va guanyar Airan Fernández i els corredors Jordi Cugat i Joan Andreu Lletí van arribar al pilot a 30 segons del guanyador a les posicions 64 i 97 respectivament. La resta de corredors van finalitzar la cursa en grupets que es van fer després del port.
La propera setmana, l'equip de competició dels Joves Ciclistes d'Amposta es dividirà per a donar cobertura a la segona cursa de la Challenge de la Canonja, a la Social de Tortosa i a la segona cura del "Campeonato BTT Ciudad de Alcañiz", campionat que el nostre corredor Joan Andreu Lletí i arribarà liderant la general èlit.