12 de febrer del 2011

Segona etapa de la Challenge de la Canonja

Aquesta tarda el corredor del Team Restaurant Can Victor, Alfonso Sancho, s'ha desplaçat fins la localitat de La Canonja per assistir a la segona cursa de la Challenge.

L'etapa d'avui en principi no havia de suposar cap dificultat pels corredors ja que no hi havia cap port destacat. El terreny favorable, ha permés que el corredor que ha guanyat la cursa, Jordi Soler, juntament amb el grupet de ciclistes escapats la completessin a una velocitat mitja de 45kms/h.
Als pocs kms de la sortida, s'ha produit una montonera, en la que Alfonso s'hi ha vist involucrat i quan ha pogut tornar a enllaçar amb el pilot, segurament a conseqüencia de la caiguda, ha vist que portava la roda punxada i ha estat aquí on ha posat peu al terra.

Demà els corredors dels Joves Ciclistes d'Amposta, pendran part a la social de Tortosa i a la segona cursa del Campeonato BTT Ciudad de Alcañiz on en aquesta ocasió hi estan també preinscrits dos molt bons corredors; Milton Ramos i l'excampió d'Espanya Raul Serrano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.