19 de febrer del 2011

Tercera etapa de la Challenge de la Canonja

El Team Restaurant Can Victor, a la tarda d'avui, s'ha desplaçat fins la Canonja per participar a la darrera cursa de la challenge. L'equip hi ha estat present amb les unitats Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho, Jordi Lleixà, Xavier Perolada i Xavier Segarra a sobre de les bicicletes i amb Claudio Balastegui i Jose Maria Ferrando al cotxe d'equip.
La cursa d'avui passava per l'ascenció a la Teixeta com a punt remarcable i durant gran part de la tarda els corredors han hagut de correr baix la pluja.
Durant molts kms el CJAM ha imposat un bon ritme el que ha impedit que es formés una escapada i arribes a meta. La cursa l'ha guanyat Jordi Cervantes a l'esprint hi l'ha fet a més de 40Kms/h de mitja. Pel que fa als nostres corredors han entrat tots dins de control als diferents grupets que s'ha disgregat el gran pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.