21 de març del 2011

Final de la Volta a Tarragona amb la quarta posició per equips


Després de la primera etapa de la Volta Tarragona màster, amb bon regust per a l'equip amb el tercer lloc de l'enric en M40, els components, un cop recuperats de l'esforç s'han desplaçat a la Bisbal del Penedès a disputar la segona etapa. El recorregut presentava un perfil molt ondulat, amb el premi de la muntanya de sortida en el port de Sta. Cristina (km.10), poc després ja la primera meta volant, posteriorment la jornada ha segut un terreny de repetxos i corbes on calia estar atent per a evitar els talls.
La plantilla present a la prova ha segut la mateixa de la jornada anterior. De sortida han començat ràpidament les hostilitats, amb l'Alfonso encetant la caixa dels trons, i seguit d'una series d'estira i arronsa on també s'hi han sumat el Guillem i l'Enric. Un cop entrats en el port el grup s'ha estirat amb un ritme frenètic que l'ha seccionat pel mig. Un cop ja finalitzat el descens, en la primera meta volant al davant quedaven Juan Andreu Lletí, Alfonso Sancho i El Guillem Enri. La resta de components s'han tallat, però han treballat fort pel darrera per a poder finalitzar l'etapa a control.
La cursa a partir d'aquest moment ha segut un seguit de atacs i més atacs, propiciats per l'escassa diferència entre els primers de la general. Finalment, ha pres cos una fuga de 8 corredors, amb el que seria a la postre vencedor de la Volta i on també s'hi ha ficat l'ebrenc Oscar Grau. Aquesta ha prosperat fins a meta, i per detràs arribava el primer grup, amb els tres dels nostres i el guanyador de la muntanya, en Jordi Fernandez. Cal destacar el valent intent d'en Lletí poc abans de meta quan s'estava rodant a mil per hora.
La valoració per part de l'equip ha segut molt positiva, en paraules del director de l'esquadra Claudi Balastegui qui es mostrava molt satisfet en el rendiment global de l'equip, ja que s'havia assolit el quart lloc de la general per equips (segon català), empatats a temps amb el tercer, i destacant també que tot l'equip havia aconseguit finalitzar l'etapa. A més cal destacar l'entrega de l'Enric Ramoneda, que defensava el tercer lloc de categoria, però tot i un mal dia que l'ha enviat a posicions endarrerides molt aviat, a lluitat quasi en solitari, mostrant la valentia que el caracteritza i no llençant la tovallola en cap moment. Finalment per a quedar cinquè en M40.
També agrair la col•laboració d'una assistent de luxe com ha segut la Lurdes Torrescassana, una gran dona tant dalt com baix de la bicicleta, d'aquí li desitgem que aconsegueixi l'objectiu d'aquest impàs ciclista i que quant torni a pedalar continuï amb els seus objectius èpics junt amb l'Enric.
La propera cita per a l'equip serà a Monzón, per a disputar la segona puntuable de la Copa Aragó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.